Hassua sisustukseen

Moikka! Pitkästä aikaa kuvaa sisältä, tai no ei siitä niin kauaa ole kun kuvasin sisällä, mutta tuntuu siltä kun päivät menee tuolla ulkosalla 🙂 Ulkona tulee touhuttua iltaan asti ja sisällä ei ehdi käydä kuin nukkumassa ja tekemässä ruokaa. Eilenkin tehtiin lämmin keitto ja mentiin terassille syömään. Kyllä maistui nakkikeitto hyvältä lastenkin mielestä 🙂 

1.jpg

2.jpg

Huhtikuussa tilasin FDS:n alekoodilla tämän HAY:n hauskan käden ja nyt vasta postitäti toi paketin. Ei se kauaa kerennyt minun ihasteltavana olla kun lapset hoksas miten kiva lelu tuo on ja kovasti yrittävät sitä nyt leikkimökkiin viedä 🙂 Saa nähdä miten kauan nuo sormet on ehjänä, kun niitä on kuulema niin kiva taivutella. Mummo kun tuli käymään niin hänen ensimmäinen kommentti oli `Mikä tuo on, onpa hassu!` :DD

Tilasin minä jotain muutakin samaan pakettiin, jotain vielä ihanampaa, mutta paketti tuleekin vasta kesäkuun lopulla. Pitkä aika odottaa. Mutta nyt aurinkorasvat ihoon ja pihahommiin! Ja teille jokaiselle:

3.jpg

Kiitos vielä pöytäpostaukseen tulleista kommenteistanne <3 Uusi pöytä on ollut jokapäiväisessä käytössä 🙂

6 kommenttia “Hassua sisustukseen

  1. Tää käsi on niin mun lemppari 🙂 <br />
    Meilläkin pitäis välillä päivittää sormien asentoa, kun ovat olleet jo puuduttavan kauan samassa käsimerkissä 😀

    1. Täällä ei tarvii itse väännellä sormia, siitä pitää huolen nuo pienimmäiset :DD Pitää varmaan kohta nostaa käsi ylähyllylle ennenkuin se on rikki 🙂

  2. Ihan huippu! Oli pakko tilata tämä heti miehelle kihlajaislahjaksi (lue:itselleni), just ehtii, jos toimitus on max se viisi viikkoa 😉

    1. Hih, vähän itsellekin 🙂 Meillä mies ei ymmärtänyt yhtään että miks tuommosen ostin :DD Kerrohan mikä on teillä kommentti kun mies paketin aukaisee 🙂 minusta tuo on niin hauska! Uskon että toimitus on nopeempaa kun minä tilasin muutakin samaan pakettiin ja arvioitu aika oli sen 4-5 viikkoa.

    1. Se on kiva 🙂 Lapsista tää oli vielä hauskempi ku äidistä 😀 käsi raukka, koko ajan joku haluais taivutella sitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *