Vinkki!

7.jpg

Lauantai-iltaa! Ajattelin pikaisesti vinkata teille näistä ruukuista! Moni kyseli mistä olen nämä ostanut ja harmikseni jouduin sanomaan että ruukkuja en löytänyt enää mistään. Halpa-Hallista ostin silloin kaksi kappaletta, toissa kesänä ja kovasti jäi harmittamaan miksen heti ottanut neljää ruukkua mukaan, kun hintakin oli tosi edullinen, n.12e ruukku. Ruukut on muovia ja meillä ne on kesät talvet olleet ulkona eikä ole menneet miksikään, aivan kuin uudet vieläkin. Nyt huomasin Halpa-Hallissa samoja ruukkuja harmaina ja ruskeina ja heti nappasin kaksi harmaata matkaan ennenkuin loppuvat, viimeksi menivät saman tien. Eli jos teidän lähettyviltä löytyy Halpa-Halli ja tämmöisiä olet etsinyt, niin kipin kapin maanantaina hakemaan omasi 🙂

Hyvää yötä ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

J / white & black - -

9 kommenttia “Vinkki!

 1. Ah toi teidän katos on yhtä houkuttelevan näköinen kuin viime kesänäkin. ♥ Pitäskö taas sanoa, että kyllä tuolla kaffet nauttis ;D

  1. Muistankin kun viime kesänä sanoit samoin 🙂 Keitän heti kahvit jos tuut käymään! 🙂

 2. Hei.. Noita ruukkuja on ollut tarkoitus ostaa tulevalle terassillemme, jyskissäkin on ollut hintaan 24,90e mutta noita täytyy heti huomenna käydä kattomas halpa-hallis kun on vielä edullisiaki. Kiitti vinkistä!

  1. Ole hyvä! Halpa-hallistahan saa kaksi jyskin yhden hinnalla 😉 Ja kannattaa myyjältä kysellä voisko muista Halpa-Halleista tilata, jos ei satu teidän kaupassa just näitä olemaan. Muistan silloin toissa kesänä kun metsästin ruukkuja kissojen ja koirien kans, niin myyjä katsoi koneelta ja olisi tilannut minulle muualta ruukut, mutta silloin ne oli kerennyt joka kaupasta loppumaan.

  2. Ostin viime elokuussa samaiset ruukut Jyskistä. Olivat silloin 50% alennuksella.<br />
   Laitoitko ruukun täyteen multaa vai pohjalle jotain muuta?<br />
   Itse en ole vielä raaskinut istutuksia laittaa ettei kylmät yöt vie mennessään.

  3. Moikka! Hyvän löydön olet sinäkin tehnyt 🙂 Tarkoitatko näitä? <a rel="external nofollow" href="http://jysk.fi/ulos/puutarhatarvikkeet/kukkaruukut/kukkaruukku-violet-l31xp31xk50cm-rottink&quot; target="_blank">http://jysk.fi/ulos/puutarhatarvikkeet/kukkaruukut/kukkaruukku-violet-l31xp31xk50cm-rottink</a><br />
   Nuo on vähän erilaiset, onko noissa Jyskin ruukuissa vielä joku levy tuolla sisällä? <br />
   Ruukut täytin mullalla ja sitten muutaman reiän tein pohjaan että ylimääräinen vesi valuu pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *