Uusia ihania juttuja :)

Sunnuntaitervehdys täältä aurinkoiselta terassilta, kello on seitsemän ja aurinko paistaa vielä niin lämpimästi takaterassille! Tervetuloa lämmin kesäkuu 🙂 Viikonloppu meni ulkona, auringosta ja grilliherkuista nauttien ja vähän myös pihatöitä tehden 🙂 paljussakin tuli pyörähdettyä. Haettiin tuolta vanhasta talosta kiuas jossa on iso vesisäiliö, sillä saa veden lämmitettyä nopsaan kun tekee mieli mennä paljuilemaan. 

Sain valita Sisustusgalleria Palorannalta yhteistyön merkeissä tuotteita ja valitsin uuden termoskannun, todellakin oli tarve uudelle! Näkisittepä entisen 🙂 Eva Solon musta termoskannu on niin kaunis ja siro, että sitä ei tarvitse kaappiin piilottaa. Näitä on myös erivärisinä, musta oli sopiva värivalinta meille. 

5.jpg

6.jpg

Lapset saivat pienet lintunaulakot eteiseen, johon toivon mukaan itse ripustavat tästä lähtien takit roikkumaan. Yleensä ne jää eteisen lattialle myttyyn kun tullaan kotiin ja minä ne sieltä keräilen, mutta jospa nämä hauskat yksityiskohdat houkuttelis laittamaan takit omille paikoilleen.

3.jpg

4.jpg

1.jpg

Myös Sky Planter muutti meille johon istutin mintun. Löysin netistä raikkaan minttuboolin reseptin jota on ihan pakko kokeilla heti pikapuoliin 🙂 Ihanan viileä juoma aurinkoisella ilmalla. Ois kiva kuulla mikä on sinun lempparijuoma kesäisin, jos löytyis vaikka joku uus suosikki? Itse juon paljon sitruunavettä tai vichyä, johon laitan sekaan pakasteesta jäisiä marjoja. 

2.jpg

Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusgalleria Palorannan kanssa.

Kivaa illan jatkoa! Ei oo montaa yötä enää juhannukseen, minä jo niin odotan että päästään taas samalla porukalla kuin muinakin vuonna viettämään juhannusta 🙂 Ja juhannussauna kera koivunoksien..

8 kommenttia “Uusia ihania juttuja :)

  1. Oi vitsi miten kivoja juttuja valikoit! Itse haaveilen Eva Solon tavallisesta yrttiruukusta, josko siinä pysyisi yrtti paremmin hengissä. 😀 Tykkään myös noista lintunaulakoista, ovat niin söpöt olematta kuitenkaan liian pöljät. 😀

    1. Jep, tuo Eva Solon kannu oli ehdoton ja sopii muiden mustien esillä olevien tavaroiden joukkoon keittiöön 🙂 Haaveilemasi yrttiruukku on myös kaunis. Ajattele, mun basilika vaan kasvaa ja kasvaa ja se on ihan normiruukussa ollut mulla. Maaliskuussa sen ostin, ihme puska 😀

    1. Ne on suloiset 🙂 ja sopii terassillekin. Itse meinasin ensin laittaa ne leikkimökkiin, mutta eteiseen ne sitten päätyi. Kiva kun jätit viestiä Syhi!

    1. Niin on, tekis mieli ripustaa omat laukut noihin, mutta kokeillaan nyt ensin että saisko lapset laitettua omat tavaransa pois eteisen lattialta koukkuihin 🙂 Vielä ei oo onnistunu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *