Paljon kuvia meidän pihamaalta..

23.jpg

On vietetty niin paljon pihalla aikaa että otin ihan kameran mukaan ja räpsin kuvia ruohonleikkuun jälkeen. En kerennyt edes loppuun asti nurmikkoa ajaa niin leikkuri otti ja hajos. Niin mun tuuria ja mies on töissä.. no eipä tuo haittaa vaikka kesken jäikin, kun hyttyset tuli seuraksi :/ Voi mikä nautinto ois tuolla pihalla olla ilman niitä, oon jopa harkinnut sellaista hyttysten tappokonetta :DD Mukava maalata leikkimökkiä kun vieressä inisee 😉

22.jpg

20.jpg19.jpg

18.jpg

15.jpg

14.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

16.jpg

24.jpg

13.jpg

17.jpg

26.jpg

25.jpg

21.jpg

Ihan kauhee määrä kuvia, kunnon maraton kuvapostaus tällä kertaa, jaksoikohan kukaan selata loppuun asti 😀 Mieli lepää ulkona, on siellä vaan niin ihana lekotella ja nyppiä rikkaruohoja! Vielä on keskeneräistä siellä täällä, mutta hiljaa hyvä tulee.. Lapsille tein vielä ruoan jälkeen jätskiannokset. Tänä kesänä onkin jätskikone hurissut jo moneen kertaan. Tällä kertaa herkuteltiin banaani-suklaa annokset, kaikki meni ja piti vielä lisääkin ottaa 🙂

J / white & black - -

13 kommenttia “Paljon kuvia meidän pihamaalta..

 1. Kivahan tällaisia kuvia on katsella! Suotta epäilit, ettei jaksaisi. Meidän jätskikone on lepäillyt vielä alkukesän ajan. Yleensä käytän sitä jogurtin jäädyttämiseen. Kahvi- ja appelsiinijogurteista tulee ihanaa jälkiruokaherkkua jäätelökoneella!

  1. Kiitos vinkistä, taidanpa seuraavaksi kokeilla jälkiruokia koneella 🙂 Varmasti hyvää jogurttia tulee!

  1. Oi kiitos ♥ ♥ Paljon on vielä puuhaa pihan kanssa mut oon iloinen että edes näin paljon on jo saatu valmiiksi 🙂

 2. Hyvin jaksoi katella kaikki kuvat!<br />
  Tosi kivannäköistä pihalla &hearts; Ne hyttyset kun vielä sais jonnekkin pois 😛

 3. Ihanan näköistä teidän pihalla! Pysyykö sora hyvin puhtaana vai vaatiiko paljon huoltoa? 🙂

 4. Ihanan näköistä teidän pihalla! Pysyykö sora hyvin puhtaana vai vaatiiko paljon huoltoa? 🙂

  1. Kiitos paljon! Soran alla on hiekkaa ja siinä välissä vielä suodatinkangasta, joka estää rikkaruohojen kasvua, mutta silloin tällöin joudun rikkaruohoja nyppimään sora-alueeltakin. Muuta huoltoa en sille tee, meillä on pihalla paljon puita jotka roskaa, mutta soralta ne on itsekseen lähtenyt tuulen mukana pois.

 5. Ihana tuo lepopaikka tuolla valkoisen verhon alla &hearts;

  1. Kiitos &hearts; Mies nikkaroi viime kesänä sen rakennuslaudoista 🙂 Mukava lekottelupaikka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *