Uusi sohva tilattu ulos

Kauan olen pohdiskellut ja etsinyt vaihtoehtoja sohvaryhmistä meidän terassille ja vihdoinkin päätös on tehty. Kauheeta miten vaikeaa on päättää terassikalusteita, vaihtoehtoja on nykyään ehkä liikaakin. No mutta valinta on nyt tehty ja tilaukseen lähti kuvan sohva. Ensin mietin pienempää sohvaa, mutta päädyttiin tähän isompaan niin mahtuu koko perhe loikoilemaan yhtä aikaa ja vieraitakin mahtuu kerralla isompi porukka istuskelemaan 🙂 Vietetään juhannusta kotona perheen, ystävien ja sukulaisten parissa ja sohva saapuukin sopivasti juuri ennen juhannusta. Joko teillä on juhannus suunnitelmat tehty? 

nimet%C3%B6n.jpg

Kuva hobbyhall.fi

Kaunista viikonloppua <3

J / white & black - -

20 kommenttia “Uusi sohva tilattu ulos

 1. Upealta näyttää toi sohva. Kyllä tuossa helpaa auringonpaisteessa loikoilla :)<br />
  Meilläkin oli hankinnassa jotain tän tyyppistä, mutta kun nykyinen ruokailuryhmä ei mennyt kaupaksi ja piha- sekä oviremppa vaati isompia rahallisia investointeja, niin mennään nyt tää kesä vielä vanhoilla

  1. Kannattaa syksyllä katsella jos alesta löytyis, monesti myyvät jopa puoleen hintaan kalusteita. Tuo ryhmä oli nyt -30%, niin oli pakko ostaa kun sohvaryhmää olen etsinyt 🙂 Äsken kävin katsomassa, niin ei siellä enää näitä ollutkaan, äkkiä menivät.

 2. Tosi kiva tuo sohva .) Mä aion koittaa tehdä nostolavoista kulmasohvan ja ruokapöydän meidän takaterassille, saas nähdä miten onnistuu 😉

  1. Siitä tulee varmasti upea! Viisi kuormalavaa meillä ois, mut ei ihan riitä sohvan tekemiseen 🙂 Ajattelin testata niistä semmoista yrttilaatikkoa 🙂

 3. Täydellisen näköinen sohva! Itsellänikin etsinnässä vaaleanharmaa 🙂

  1. Toivotaan että on yhtä täydellinen luonnossakin kuin kuvassa 🙂 Minulle tuli ihan uutena tuo vaaleanharmaa kun yleensä kaikki on ruskeita, valkoisia tai mustia.

  2. Olin vähällä ostaa mustan, mutta onneksi en ehtiinyt, sillä tuo harmaa on niiin kaunis!

 4. Mä kävin kattomassa tota ryhmää hb:n liikkeessä ja Se oli oikeasti ihan onneton. TOSI matala, tyynyt ovat ohuet ja osat lähtevät paikaltaan heppoisesti (ainakin liikkeen lattialla, mitä Se on sitten puulattialla, joka on karkeampi pinnaltaan). Meillekin meinasin sitä, koska ajattelin sen olevan tarpeeksi suuri monelle, mutta ei Se ollut 🙁 olin todella pettynyt.

  1. Voi kääk!! Mä niin toivon että tuo ois hyvä ettei tarvis laittaa palautukseen, se onkin isompi homma paketoida se takaisin :/ Nuo palathan saa kiinni vaikka nippusiteillä, mutta uskon että pysyvät tuossa terassilla ilmankin. Nyt kyllä mielenkiinnolla odotan mitä sieltä on tulossa 🙂 tuntus että tuon hintanen ryhmä pitäis olla laadukas.

  1. Hih, tulis jo että pääsis näkemään livenä 🙂 Vaaleus ei haittaa, mutta jos pehmusteet menee heti lyttyyn ni nou nou!

 5. Me ostettiin Bauhausista iso kulma sohva ja olen ollut tosi tyytyväinen! Muhkeat vettä hylkivät tyynyt pysyvät paikallaan ja mahtuu monta istujaa tai vaihtoehtoisesti kolme löhöäjää 🙂 Osat laitettiin yhteen kiinni sellasilla rautasilla pienillä liittimillä jotka ruuvattiin pohjasta. TYKKÄÄN!

  1. Kävinkin kurkkaamassa Bauhaussin lehdestä sohvaa, tosi hyvännäköinen jos se on tuo 799e. En tiedä tuleeko tuon mukana mitään kiinnikkeitä mut äkkiä siihen jotain keksii, vaikka nippusiteillä kii jos tuntuu ettei palat pysy paikoillaan 🙂

 6. Hyvännäköinen sohva. Saman tyylinen myös etsinnässä.Terassi vaan viä uupuu. 🙂 Taidan odottaa syksyn alennusmyynteihin. 🙂

  1. On hyvännnäköinen, mutta saa nähdä millainen on luonnossa 🙂 Heidi tuossa yllä kommentoikin kun oli nähnyt sohvan livenä 🙂 Nyt vaan odotellaan sohvan tuloa.<br />
   <br />
   Viime syksynä meillä oli tarkoitus ostaa kalusteet terassille, mutta silloin ei löytynyt mieluista joten jätettiin ostamatta. Hyvät alet oli kyllä silloin että kannattaa odotella syksyyn jos ei kalusteilla ole kiirettä 🙂 Mä niin toivon että tuo ois hyvä meille eikä tarvis palauttaa..

  1. Jännityksellä täällä odotellaan millainen sohva sieltä tulee 😉 paljonko kuva vääristää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *