Valmis leikkimökki!

33.jpg

36.jpg

Muistin että enhän minä ole näyttänyt teille ollenkaan kuvia valmiista leikkimökistä 🙂 Nyt tulee pieni kuvapläjäys! Lapset oli mummulassa niin otin sillä aikaa kuvia, viihtyvät niin hyvin tuolla mökissä että mun ois pitänyt ajaa ne ulos kuvien otto ajaksi, hih 😀 Ovikyltin tuunasin liitutaulumaalilla, nyt kaikki tietää mistä löytyy leikkimökki.. Myös tuon hyllykön seinällä maalasin mintulla ja muut pikku purnukat lapset sai itse maalata.

30.jpg

35.jpg31.jpg

32.jpg

Piirustuspaikkana yhdessä nurkassa on vanha pulpetti ja pari tuoliakin vein leikkimökkiin kun varastosta löysin. Puuvärit säilyvät isossa säilyketölkissä, joka sai mustaa spraytä ylleen. Sitä ei nyt tässä kuvassa näy, minne lie vieneet sen 🙂  Mies teki tukevat portaat parvelle ja kovin houkuttelis itsekin mennä tuonne päikkäreille. Kahvi- ja mehukesteillä on käyty joka päivä. Sadepäivinä leikitään ja askarrellaan sisätiloissa, missäpä muuallakaan kuin leikkimökissä 🙂

34.jpg

22 kommenttia “Valmis leikkimökki!

  1. Kiitos Jossu! Lapset on aina kaikessa mukana, isin mukana olivat rakentamassa mökkiäkin leikkivasaroiden kanssa 😀 Tarkoitus oli ensin maalata mökki vaaleanpunaiseksi, mutta valkoinen siitä sitten tuli, pojallekin mieluisempi väri 🙂 <br />
   Ihana että jätit nyt kommenttia ja lämmittää kuulla että olet jokaisen postauksen lukenut &hearts; <br />
   Tulen vierailulle 🙂

 1. Onpahan kertakaikkisen ihana leikkimökki 🙂 Parvi etenki! Ollapa oma piha, jonne rakentaa kaikenmoista!

  1. Kiitos paljon!! Onneksi pyysin tekemään tuon parven mökkiin, siitä on tullu ihan lempparipaikka lapsille 🙂

 2. Söpö mökki :)<br />
  Tuo mintunvihreä hylly on kyllä ihana &hearts;

  1. Maalia jäi vielä, vois sutia minttua vielä johonkin 🙂 Hylly oli ennen puunvärinen, nyt paljon kauniimpi ja just passeli leikkimökkiin :)<br />
   Kiitos &hearts;

 3. Ihana leikkimökki. Nää on aina niin kivoja, kun on ajatuksella sisustettu. Mun vanhempien luona oleva (mun vanha) leikkimökki on kertynyt täyteen kaikkea ylimääräistä, eikä mitään oo sinne sen isommalla ajatuksella laitettu. Ei oo ihan näin viihtyisä 🙂

  1. Voi kiitos Anna! Nämäkin kalusteet oli kaikki jo valmiina meillä varastossa, saatu tai edullisesti kirppiksiltä ostettuja. Mies nauroi kun aina sanoin että tuo ja tuo tavara tulee leikkimökkiin jo ennenkuin koko mökki oli edes rakenteilla 😀 Verhot vois vielä kehitellä ikkunoihin. Kauhistelin leikkimökkien hintoja ja miten pienestäkin mökistä saa maksaa monta sataa uutena. Tää mökki on tehty kyllä niin pienellä budjetilla kun kaikki melkein löytyi jo valmiina 🙂

 4. Ui miten söötti leikkimökki!! Ihana &hearts; Aloin jo toivomaan, että olisin itse taas lapsi ja saisin oman tuollaisen leikkimökin ;D Mä varmaan haluisin asua siellä koko kesän yötä päivää 😀

  1. Kiitos ihanasta kommentista Dara &hearts; Kyllä tässä itsekin on ihan kuin lapsi kun tuolla lasten kanssa temmeltää ;D Mökki on ihanan viileä ja kuumalla ilmalla mennäänkin sinne vilvoittelemaan 🙂

 5. Aivas ihastuttava leikkimökki 🙂 Olisi tosi kiva nähdä se ulkoakin päin….?!

  1. Voi kiitos LadyBlue! Samaa mietin, olispa itselläkin ollut leikkimökki pienenä. nyt nautiskelen lasten riemusta 🙂

  1. Kiitos paljon &hearts; Maustepurkitkin ovat löytö kirppikseltä, suurin osa tavaroista on löydetty kirppiksiltä. Ihanaa ja lämmintä kesää myös sinulle &hearts; Tulen vierailulle blogiisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *