Sohvaryhmä terassilla

3.jpg

Sohvaryhmä saapui alle viikossa kotiin ja jännityksellä aukaisin paketit miltä kalusteet näyttää livenä. Netistä kun tilaa näkemättä tuotetta niin koskaan ei tiedä vastaako se odotuksia ja kun sain vielä lukijalta kommenttia että sohva ei livenä vastannut odotuksia, niin kyllä jännitti! Olikohan kyseessä sama sohva jonka kävit koeistumassa Heidi? 🙂 Tässä pehmusteet on tosi paksut ja sopivan jämäkät, ei yhtään lirut ja palasohva pysyy paikoillaan puuterassilla. Ensin meinasin laittaa palaset kiinni toisiinsa nippusiteillä, mutta ei tarvitsekaan. Jännitin turhaan sohvan saapumista, katsokaa nyt miten muhkea ja iso sohva on 🙂 Ja täydellisen värinen, olen niin iloinen että päädyin harmaaseen polyrottinkiin.

5.jpg

4.jpg

2.jpg

6.jpg

Melkein vahingossa otin sohvalla päikkärit kun seurailin lasten touhuja, on tuossa niin ihana loikoilla ja mikä parasta, siihen mahtuu koko perhe yhtä aikaa istumaan. Kyllä nyt kelpaa juhannuksena tulla saunasta vilvoittelemaan terassille kun on kunnon istumapaikat 🙂 Vielä kun saatais tuo DIY-palju lämpenemään vähän nopeampaan ja lämmin vesi kiertämään putken kautta suoraan altaaseen, niin päästäis paljuun kellumaan.

Pomppasin tänään jo ennen seitsemään ylös vaikka ois saanut nukkua, kellosta oli loppunut patteri ja säikähin että kello on oikeesti jo kymmenen, mutta eipäs ollutkaan. Hyvin ois vielä nukuttanut, kun muu perhe vielä nukkui 🙂

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

1.jpg

18 kommenttia “Sohvaryhmä terassilla

 1. No jopas onkin kaunis ja muhkeannäköinen sohva! Kyllä kelpaa kesällä loikoilla 🙂

  1. Kelpaa loikoilla 🙂 harmi vaan ku alkoi vesisateet täällä 🙂 katos on tarkoitus tehdä sohvaryhmän päälle niin ei haittaa vesisateet!

 2. Sohva on i-h-a-n-a. Kelpais meillekin. Mua kieltämättä myös vähän jännitti sun puolesta, kun näin silloin sen aiemman kommentin. Onneksi saitte, mitä tilasittekin. <br />
  Jotain tuollaista mäkin sit ehkä ens kesäksi hankin.

  1. Ihana kuulla että oot jännittäny mun puolesta 🙂 arvaa vaan miten täällä jännitettiin ku paketti saapui 🙂 onneksi oli positiivinen yllätys. Tuo sohva oli hobbyhallista jo loppu, mutta varmasti ensi kesänä on taas kaupoissa vielä suurempi valikoima kalusteita mitä tänä vuonna.

 3. Ihanan näköinen sohva, muhkea ja kutsuva 🙂 Itse olen haaveillut sohvaryhmästä terassille, mutta meidän terassi on niin pieni, että ruokaryhmän lisäksi ei muuta mahdu. Mies tosin itse ehdotti, jos ensi kesänä rakentaisi toisen terassin hieman alemmas tonttia. Siitä voisi tehdä sitten auringonotto- ja löhöilykeitaan, sillä aurinko paistaisi siihen koko päivän 😀

  1. Muutama koristetyyny ja torkkupeite pitäis sohvalle hommata, niin ois vielä kutsuvampi 🙂 <br />
   <br />
   Sehän on hyvä ehdotus! Ei muutakuin tuumasta toimeen ensi kesänä, ihana ottaa aurinkoa siellä patiolla 🙂

 4. Todella hyvän näköinen ryhmä! Kyllä tuossa kelpaa paistatella päivää, istua iltaa tai vaikka ottaa pienet päikkärit 🙂

  1. Niimpä, kaikkia muita on jo testattu paitsi illanistujaisia, juhannuksena viimeistään niitäkin :)<br />
   Kiva kun jätit kommenttia Tweety Blue 🙂

 5. Upean näköistä! Minäkin olen haaveillut tuollaisesta, mutta jää vielä haaveiluksi. 🙂

  1. Voi kiitos Anne! 🙂 Minäkin haaveilin ja pähkäilin monta vuotta ja nyt vihdoinkin päätin millaiset kalusteet hankin. Olihan tuo jo aikakin hommata terassille istumapaikat, kun jo neljäs kesä tässä kodissa 🙂

  1. Hih, niin on 🙂 Mun tuurilla vettä vaan sataa ja sataa, kun haluisin loikoilla uudella sohvalla 😀

 6. Komea on! Viime kesän tiivisti haaveilin myös sohvasarjasta, mutta päädyin sitten tänä kesänä tekemään DIY aurinkovuodekatoksen extremelöhväilyn henkeen.

 7. Hei, selasin blogiasi ja ihastelin tuota muutama vuosi sitten ostamaasi puutarhakalustesettiä. Mistä aikoinaan ostit sen? Oletteko olleet tyytyväisiä?

  1. Hei Hanna,<br />
   <br />
   Sohvaryhmän ostin Hobbyhallista, Koodi-merkkinen. Nyt kolmas kesä menossa ja olen tosi tyytyväinen ryhmään! Joka vuosi näitä on Hobbyhallissa ollut mutta nyt näytti olevan enää pienempää sohvaa tarjolla nettikaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *