Puutarhan ystävä

Miten en ole ennemmin hoksannut tätä huippua apulaista puutarhaan?? Miksei kukaan ole kertonut mulle? No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kylläpäs helpotti rikkaruohojen poistoa.. Käsin tai pikkulapiolla olen aina nyppinyt voikukat sun muut pihamaalta, mutta en enää 😉 Nyt lähtee kaikki juurineen päivineen. Netistä jotain googletin ja ihan vahingossa löysin kapistuksen. Kuulema oiva väline myös kukkasipulien istutukseen ja maan ilmastointiin. Tähän hommaan jää oikeasti koukkuun.

34.jpg

32.jpg

33.jpg30-horz.jpg

Ihanat pionitkin kukkii ihan kohta <3 Älkää nyt naurako, mutta arvatkaapa mitä olen pihalla touhunnut pari päivää sateesta huolimatta ;D  Touhukasta päivää sinnekin!! Kohta ne voikukat tulee uniinkin..

J / white & black - -

4 kommenttia “Puutarhan ystävä

 1. Välineurheilua nykyään toi puutarhanhoitokin 🙂 Tää kapistus on myös mulle ihan uus tuttavuus.<br />
  Hienoa, et ilmeisesti toimii käytössäkin niinkuin pitää.<br />
  <br />
  P.s. Nyt pitäis blogini kommentointiasia olla kunnossa 🙂

  1. Heh niin on 😀 Kyllä tuo kävi ihan kevyestä urheilusta kun voikukkia lähti monta ämpärillistä pihalta :)<br />
   Kiva että sait muutettua asetuksia, nyt on helpompi kommentoida 🙂

 2. Mikä tuo laite on! Nyt kyllä täytyy saada tarkempaa tietoa tuosta vekottimesta 🙂

  1. Se on Speedy Weedy 🙂 en ois uskonu itsekään et tuo tosiaan toimii, ennenkuin kokeilin. Meillä kasvaa ohdakettakin pihalla siellä täällä ja inhottava oli sitä hanskat kädessäkin yrittää tuhota, aina pisti, mutta tällä lähti helposti.<br />
   Täällä lisätietoa: <a rel="external nofollow" href="http://www.agrimarket.fi/Piha_ja_Puutarha/pihan-tarvikkeet/tyokalut/rikkaruohonpoistaja-speedy-weedy/&quot; target="_blank">http://www.agrimarket.fi/Piha_ja_Puutarha/pihan-tarvikkeet/tyokalut/rikkaruohonpoistaja-speedy-weedy/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *