Lastenhuoneeseen uutuuksia

42.jpg

Kristallivalaisin, toinen alelöydöistä josta kerroin täälläpäätyi lastenhuoneen kattoon. Tytön silmät säihkyi kun lupasin että valaisin laitetaan lastenhuoneeseen, poika ei niinkään välittänyt koko valaisimesta 😉 Äitinsä tyttö. Ja miten kaunis se on valot päällä tai ilman. En millään voinut jättää tätä kauppaan, vaikka paikka valaisimelle oli vielä hakusessa.

44.jpg

43.jpg

Vielä toiselle vesihyasintti korille tuli tarvetta, olkkarissahan on yksi kori sisustustyynyille ja toinen nyt täällä lastenhuoneessa pehmoleluille. Edelliselle, isolle valkoiselle lelukorille kävi vähän hassusti kun vein sen viime kesänä ulos istuinpehmusteiden säilytykseen. Kori oli tarpeeksi suuri siihen tarkoitukseen, niin lainasin sitä terassille. Sehän ei kosteudesta tykännyt ja meni pilalle. Vaikka oli katoksen alla. Viime kesän varmaan jokainen muistaa, vettä satoi koko kesän.

Huominen päivä alkaa rentouttavalla jalkahoidolla ja minä olen niin iloinen kun pääsen vähäksi aikaa rentoutumaan ihanaan käsittelyyn ja rauhallisen musiikin pariin. Paremmin ei voisi päivä alkaa! Siitä sitten seuraavaksi ruokakauppaan juhannusherkkuja ostamaan.

41.jpg

Mukavaa iltaa!  Ja toivottelen nyt kaikille oikein ihanaa kesää 🙂 Tästä kesästä tulee varmasti aurinkoisempi kuin viime kesästä.

12 kommenttia “Lastenhuoneeseen uutuuksia

 1. Kaunis valaisin! Ja täällä ollaan kateudesta vihreänä jalkahoidon johdosta, jalat on niin heikossa kunnossa että ihan hävettää. t. aikaansaamaton jalkojen huoltaja 😀

  1. Minunkin edellisestä jalkahoidosta on liian kauan, jos ei itse tehtyjä hoitoja lasketa 🙂 Minä sain lahjakortin, harvoin tulee itse varattua aikaa kauneushoitoloihin, ihan liian harvoin 🙂 Pitäis useammin käydä kun se on niin rentouttavaa.

  1. 😀 No jestas, muutetaas nimmaria – ei liene soveliasta viedä blogin pitäjän &quot;allekirjoitusta&quot;. ;D <br />
   <br />
   Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsastamassa. Mustavalkoinen työtila kaipaisi jotain tuomaan vähän lämpöä ja tuossa olisivat sävyt aika lailla kohdillaan. 🙂

  2. 😀 Hih! Ei haittaa, meitä on monta kaimaa nykyään täällä blogimaailmassa :)<br />
   Koreja oli myös erimallisia ja kokoisia, tosi kestäviä ja hyviä säilytykseen 🙂

 2. Viime kesä oli kyllä säiden puolesta tosi huono. Toivottavasti tää kesä kuittaa helteillä ja auringonpaisteella senkin :)<br />
  <br />
  Mun niin tekis mieli ostaa joku noista Annon koreista, mut kun meillä on jo nytkin koreja tyhjillään 🙂

  1. Sanos muuta 🙂 saataispa nauttia aurinkoisesta kesästä nyt. <br />
   <br />
   Koreja tyhjillään?! Oispa meilläkin, aina löytyy täytettä 😉 lapsilla on niin hirveesti leluja ja aina vaan lisää tulee että en tiedä kohta mihin joudun niiden kans. Yks iso kaappi on lattiasta kattoon täynnä leluja ja osa viety varastoonkin.

  1. Se oli kyllä todellinen löytö 🙂 ei tuommosia vaan voi jättää kauppaan 😉

 3. Kyllä ne tytöt vaan ottaa äidistä mallia 🙂 Ainakin sisustusmaun suhteen 🙂 Meiltäkin löytyy tuo kori niin esikoinen oli jo kiikuttamassa sitä omaan huoneeseensa..! Pitänee ehkä ostaa sitten itselle uusi oma?

  1. Meillä tyttö ottaa mallia joka asiassa 🙂 Kynnet pitää lakata, vaikka tosi harvoin lakkaan hänen kynsiä.. ruoanlaitossa on mukana ja meillä salaatin tekeekin aina lapset 🙂 Hiukset pitää olla samalla lailla 🙂 Samanväriset vaatteet etsii kaapista. Hassu, ihana tyttö &hearts;<br />
   <br />
   Lastenhuoneeseen vaan kori ja ostat sitten itselle uuden 😉 Nämä on niin ihania että vois vaikka joka huoneessa olla oma 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *