Kuvakollaasi

70-tile.jpg68-tile.jpg62-tile.jpg66-tile.jpg61-tile.jpg50-tile.jpg60-tile.jpgHeipsis ihanat lukijat!! Kaunis, kesän ensimmäinen pioni aukesi kuin aukesikin juhannukseksi, kaunein kukka tällä hetkellä <3. Taidan katkaista yhden oksan maljakkoon ja tuoda sisälle nuuskuteltavaksi 🙂 Muutama kuva meidänkin juhannuksesta, suurimman osan ajasta kamera oli sisällä. Paljuiltiin, tehtiin yhdessä ruokaa, pelattiin.. Paljon naurua ja iloa, saunottiin. Hyvin muuten kesti minun tekemä vihta/vasta 🙂 Nyt lähden kurkkimaan millainen teidän juhannus oli 🙂 paljon ainakin olin näkevinäni juhannusaiheisia postauksia 😉 Ihanaa uutta viikkoa.

Ps. Jos teistä joku tietää mikä köynnöskasvi ensimmäisessä kuvassa on, niin olisin iloinen nimestä 🙂 Pari vuotta sitten hankin sen pihaan ja nyt muisti petti 😉 haluaisin lisää tuota meidän pihalle mutta nimi ei muistu mieleen.

J / white & black - -

10 kommenttia “Kuvakollaasi

 1. Ihana juhannuskuvakollaasi!<br />
  Ihastelin taas tuota banneriasikin, se ihastuttaa joka kerta &hearts;

 2. IHania kuvia. Tuli vesi kielelle hampparia katsellessa. Me ei olla vielä tänä kesänä tehty itse hamppareita ja ehdottomasti täytyy! NAMS!! :))<br />
  <br />
  Kauniita kuvia ja näyttää, että teilläkin on ollut rento juhannus 🙂

  1. Kiitos Love 🙂 Hampparit oli kyllä hyviä, itsetehdyillä pihveillä, namii! 🙂

  1. Pionit on niin ihania, pitää ottaa sisälle ne maljakkoon talteen jos vesisade uhkaa. Viime vuonna rankka sade vei kaikki pionit. Kiitos &hearts;

  1. Kiitos kaunis &hearts; Kamera oli suurimman osan ajasta sisällä, mutta joitain kuvia muistin kuitenkin ottaa 🙂

 3. Moikka!<br />
  Aivan ihania kuvia.Mun mielestä toi köynnös näyttää ihan köynnöshortensialta, mut en oo kyl ihan varma

  1. Moikka! Kävin heti googlettamassa köynnöshortensian ja se se taitaa olla 🙂 Kiitos paljon Katri avusta &hearts; nyt kauppaan kyselemään köynnöshortensian perään niin saadaan leikkimökin seinään köynnöstä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *