Kesäpuuhaa..

87-horz.jpg85-tile.jpg83-tile.jpg

Huomenta! Eilen illalla koitin tehdä postausta, mutta meidän kone meni tosi hitaaksi ja lataili vaan ikuisuuden kansioita. Vanha kone jo, taitaa kohta sanoa sopimuksensa irti vai olikohan kuumuudella asiaa 😀

Me on vietetty kotosalla leppoisia päiviä lasten kanssa juhannuksen jälkeen. Poimittu luonnonkukkia, ihmetelty uteliaita oravia pihamaalla, löydetty ekat mustikat takapihan metsästä, tehty voikukista ja apiloista seppeleitä, grillailtu, pelailtu ja leikitty.. Mies on vielä jonkun aikaa töissä ennen kesäloman alkua. Sen kummempia suunnitelmia meillä ei ole, mutta tarkoitus olisi käydä ainakin kauempana asuvien sukulaisten ja ystävien luona. Kesälomalla täytyy tietenkin piipahtaa myös mökillä ja veneilemässä. Onneksi on ihania tuttavia joiden mökille pääsee, kun omaa mökkiä meillä ei vielä ole. Haaveissa kylläkin 🙂  Ja lapset haluavat huvipuistoon tai eläinpuistoon. Siinäpä ne suunnitelmat 🙂 

80.jpg

91-horz.jpg89.jpg

Ollaanko siellä jo lomatunnelmissa? Kotona vai mökillä? Kotimaan matkailua vai kenties jopa ulkomaanmatka varattu 🙂
Lämmintä torstaita! Minä täällä vilkuilen että tuleeko ukkospilvet tänne, jaiks!! 

86.jpg

J / white & black - -

10 kommenttia “Kesäpuuhaa..

 1. Tänään vietän viimeistä lomapäivää ensimmäisestä lomapätkästäni, puolentoista viikon päästä pääsen toiselle lomapätkälle. Ihanaa on ollut, kyllä loma on ihmisen parasta aikaa &hearts;<br />
  Houkuttelevan näköinen tuo teidän istuskelunurkkaus!<br />
  Mukavaa torstaipäivää!

  1. Ihan totta, loma on ihmisen parasta aikaa &hearts; Saa tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä mitään 😉 Toivotan sinulle ihanaa loman jatkoa puolentoista viikon päähän &hearts;<br />
   Kiitos! Mukavaa päivää sinnekin!

 2. Minä olen lomaillut kesäkuun alusta yksin ja nauttinut kovin. Mies jää lomalle huomenna ja sitten onkin yhtä soittoa 5 viikkoa lomalla. Mulla on koko kesä lomaa, kun olen opettaja. Kotona on ihana puuhailla kaikkea, mm. maalaushommia, pihajuttuja ja myös ompelujuttuja olen saanut tehtyä. Ensi viikolla pakataan auto ja suunnistetaan äitini kotipaikalla olevalle mökille pohjoiseen. Siitä sitten vielä pohjoisemmaksi, jossa ollaan viikko jokivarressa ihan Norjan rajalla. Ja kalastellaan. Minä myös kuvaan Lapin luontoa urakalla. Sitten palataan Kuusamon mökille. Olen sielläkin viikon itekseni, kun mies lähtee Lappiin kumiveneseikkailulle kavereineen. Mun suku on siinä ympärillä, joten sukuloin ja nautin yksikseni olostani. Kauheesti lukemista kuluu, käsityöt on aina mukana ja tää blogimaailma on myös ihana seurailla sitten. Hyvää lomaa sinne teille myös!

  1. Voi nauttikaa &hearts; Ihania lomasuunnitelmia teillä ja miten mahtavan pitkä kesäloma sinulla! Haaveissa olisi päästä joskus käymään noin pohjoisessa, Nuorgamissa asti 🙂 Mies on joskus nuoruusvuosina siellä käynyt ja sanoi että niin mahtavat maisemat että pakko minunkin päästä sinne. Laitathan maisemakuvia sieltä sitten niin saadaan ihailla kuvista pohjoisen kauneutta 🙂 Aurinkoista ja ihanaa lomaa teille &hearts;

 3. Ihania kuvia :):)! Mäkin just laitoin kunnon kuvapläjäyksen viime aikaisista kuvista :))!<br />
  <br />
  Huomenna vika duunipäivä :):) Vietetään loma rauhallisissa merkeissä!!<br />
  <br />
  Kivaa aikaa sinne &hearts;

  1. Kiitos! Olen koittanut opetella tuota uuden kameran käyttöä ja sainkin nyt pari vinkkiä joilla pääsee jo pitkälle 😉 <br />
   Huomenna, jee! Toivotan teille rentouttavaa ja rauhallista lomaa &hearts;

 4. Täällä on ukkostanut koko aamun. Nyt tulee vettä ihan kaatamalla. Peltikatto kohisee ja kadut lainehtii. <br />
  Lomaa en halua vielä edes ajatella siitä yksinkertaisesta syystä, et se on vielä ihan liian kaukana.<br />
  <br />
  Ihania noi kesäkukkakimput ja seppeleet. Rentoa ja ihanaa lomaa teille 🙂

  1. Hui! Mä pelkään ukkosta. Ennen en pelännyt, mutta yhden kesäisen myrskyn jälkeen aloin pelkäämään, kun puita alkoi kaatumaan talon ympäriltä ja salamoi taukoamatta. Mä hädissäni kannoin lasten pinnasängytki keskellä yötä keskelle taloa, pois ikkunoiden läheltä. Oli kyllä niin kauhea myrsky että en halua sitä kokea enää.. <br />
   <br />
   Kiitos 🙂 Kyllä se pian sinunkin loma koittaa ja sitten nautit täysillä 🙂

 5. Voi kun mullakin olisi lomaa… Tai olihan mulla se yksi viikko toukokuun lopussa, mutta ikävää kuunnella töissä muiden lomahaaveiluja… Mutta onneksi on kesäviikonloput ja -illat olemassa!<br />
  <br />
  Toi teidän terassi on ihan mielettömän ihana!

  1. Onneksi on 🙂 viikonloppuisin nautit sitten vapaapäivistä ja sitähän voi tehdä vaikka pienen minireissun jonnekin tai vaan olla ja rentoutua 🙂 <br />
   Kiitos paljon, terassilta puuttuu vielä katto ja vähän rappusia, mutta oon jo niin tyytyväinen terassiin kun saatiin kunnon istumapaikat sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *