Valkoista ja vaaleanpunaista

Viikonloppu tervehdykset tulin toivottelemaan teille näiden pionikuvien kera <3 Meillä oli niin kova rankkasade eilen että kaikki ihanat pionit oli maassa sateen jälkeen. Onneksi sain ne vielä ilostuttamaan meitä sisälle, kun kukat eivät olleet menneet miksikään. Vain varret oli poikki. Ensimmäinen kesä kun sain näinkin monta pionin kukkaa omasta puutarhasta. Jännä että ensimmäinen pioni minkä ostin pihalle joskus kaksi vuotta sitten, ei ole vielä kukkinut ollenkaan. Nämä uusimmat taas teki montakin kukkaa heti ensimmäisenä kesänä.

101.jpg

105-horz.jpg103.jpg

Eilen lähdin shoppailemaan toiseen kaupunkiin kun tiesin että ukkospilvet lähestyy 😀 Säästyin pahimmalta myrskyltä 🙂 Eipä siellä kaupassa ollessa edes huomannut ulkona pauhaavaa jyrinää. Nyt toivottelen teille oikein ihanaa viikonloppua! Me lähdetään huomenna juhliin, vielä illaksi tiedossa vaatteiden silitystä.

100.jpg

 

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Valkoista ja vaaleanpunaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *