Sisustusostoksilla

31-horz.jpg25-horz.jpg24-horz.jpg22-horz.jpg14-horz.jpg6-horz.jpg3-horz.jpg8-horz.jpg28.jpg20-horz.jpg9-horz.jpg12-horz.jpg30.jpg19-horz.jpg30-horz.jpg18-horz.jpg

Heissan!

Reissusta kotiuduttu 🙂 Kolme pĂ€ivÀÀ oltiin Kuopiossa ja hyvin kerkesi siinĂ€ ajassa nĂ€hdĂ€ ja kierrellĂ€ kaikki nĂ€htĂ€vyydet ja liikkeet. PerĂ€kontti tuli tupaten tĂ€yteen tavaraa ja laitan blogiinkin joku pĂ€ivĂ€ kuvia ostoksista. Haluutteko nĂ€hdĂ€? 🙂 Ikeasta olisin halunnut vielĂ€ yhdet tuolit mukaan, mutta tilaa ei ollut.  Hotel Atlas oli viihtyisĂ€ hotelli, ihan Kuopion keskustassa. Ulkona oli tietyöt ja remontit menossa, mutta se ei meitĂ€ haitannut eikĂ€ sisĂ€lle kuulunut meluÀÀnet. Lapset tykkĂ€s olla niin paljon hotellissa ettĂ€ joka kaupassa ja ruokapaikassa kuului: Äiti lĂ€hetÀÀnkö jo takaisin hotellille 😀
Kiitos vielÀ teille kaikille jotka annoitte ehdotuksia missÀ kannattaa visiteerata! Tosi monessa paikassa kÀytiin. 

Nyt on takassa tuli ja ulkona sataa vettĂ€, ihana olla kotona ja nukkua omassa sĂ€ngyssĂ€ vaikkei hotellin sĂ€ngyssĂ€kÀÀn mitÀÀn vikaa ollut. Seuraavaksi ajateltiin suunnata Tampereelle tai Helsinkiin, se riippuu ihan tuosta kuskista 😉 Niin hyvin kyllĂ€ meni automatka lasten kanssa ettĂ€ vois suunnistaa ihan minne vaan.

J / white & black - -

6 kommenttia “Sisustusostoksilla

  1. No sinne sinne 😉 katsotaan tuleeko lĂ€hdettyĂ€, itse niin kovasti haluaisin mut riippuu kuskista ;DD

 1. Hei, minÀkin olen lÀhiaikoina lÀhdössÀ Kuopioon, mitÀ sisustuskauppoja keskustan tuntumassa suosittelet? Ikeassa tietenkin tÀytyy kÀydÀ aina Kuopion reissulla.

  1. Heippa! Keskustassa en tainnut kĂ€ydĂ€ muissa sisustusliikkeissĂ€ kuin AmandaB:ssĂ€, josta lukija vinkkasi. Itselle oli vieras kaupunki, joten kyselin muutama postaus taaksepĂ€in Kuopion shoppailuvinkkejĂ€ 🙂 <br />
   Mutta siellĂ€ kauppakeskus Matkuksessa on se Ikea, H&amp;M home, Tiger, Iittala outlet, Pentik.. SieltĂ€ minĂ€ löysin parhaimmat ostokset 🙂

 2. Oi ettĂ€ 🙂 Itse olen menossa myös elokuussa kuopioon ja juurikin tuohon samaan hotelliin 😀 Kerrotko minullekin ne kivat shoppailupaikat..kiitos!

  1. Hih, sepĂ€s sattui 🙂 Atlas on tosi hyvĂ€llĂ€ paikalla, kĂ€vellen pÀÀsee joka paikkaan kun keskustassa on. Keskustassa kĂ€vin AmandaB:ssĂ€, Clas Ohlssonilla, Anttilassa.. Autolla kĂ€ytiin sitten kauppakeskus Matkuksessa josta löytyy Ikea, Pentik, H&amp;M home, Tiger, Iittala outlet ainakin 🙂 sinne kannattaa lĂ€hteĂ€ vaikka bussilla kĂ€ymÀÀn. Mukavaa reissua Kuopioon!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *