Kauniita käyttötavaroita

Jokapäiväisessä käytössä olevia tavaroita on paljon mukavampi käyttää ja katsella kun ne on kauniita. Tigerista löysin tiskiharjan, mitan ja bambuisen teippitelineen. Tiskiharjan olen piilottanut aina kaappiin, tämän voi jättää ihan keittiön tasollekin. Ei yhtään pahan näköinen.. Puinen leikkuulauta myös samaiselta reissulta. Tämä jää muuten kans tuohon pöydälle. 

41.jpg

42.jpg

44.jpg

40.jpg

Kirppikseltä tarttui mukaan terassi- ja pihakirja, vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kirjassa oli paljon isoja kuvia pihoihin liittyen. Illalla kirja käteen ja selailemaan takan ääreen. Taidanpa sytyttää kynttilätkin kun tuntuu niin syksyiseltä. Kauppareissulla mietin että niin oliko se nyt heinäkuu vai mikä.. Mansikoiden myyjä kaupan edessä istui kaulahuivi harteilla ja pipo päässä kylmässä tuulessa. Tuntui hassulta että nyt tosiaankin eletään heinäkuuta! Kohta saa varmaan itsekin kaivaa talvikamppeet esiin 😉 

45.jpg

46.jpg

43.jpg

Loppuun kuva mun bloggauspaikasta 🙂 tässä mä bloggaan ja touhuan koneen äärellä 🙂 Läppäri on tuossa vieressä, mutta sitä ei koskaan kukaan käytä. Tykkään pöytäkoneesta enemmän.

Kivaa maanantaita! Onko nyt maanantai? Mä oon niin lomalla että päivistä jo ihan sekaisin mutta ei kai se haittaa 😀 Seuraavaksi voisin postailla meidän uusista tuoleista ja penkistä terassipöydän ympärillä! 

47.jpg

J / white & black - -

6 kommenttia “Kauniita käyttötavaroita

 1. Tosi kivoja löytöjä! Mä tykkään myös, että ne arjen askareisiin tarvittavat välineet ovat nättejä, kun ne melkein aina esillä kuitenkin ovat :)<br />
  <br />
  Mä käytän muuten myös pöytäkonetta, vaikka läppärikin on ihan tossa vieressä. Tykkään vaan isommasta näppiksestä enemmän, ja kuvatkin ovat parempia kunnon monitorista katsottuna 😉 Pöydän ääressä myös läppäriä käytän silloin kun käytän. Jotenkin en osaa lööbata sohvalla läppäri sylissä ja yrittää saada jotain fiksua aikaiseksikin samaan aikaan. Mä tarvitsen hyvän työasennon kirjoittamiseen 🙂

  1. Jep, eka kerran kävin Tigerissa ja varmasti käyn toistekin! Meillä tiskiharjat, leikkuulaudat, sun muut on aina piilotettu kaappeihin, mutta ei enää 🙂 nyt saavat olla esillä. Mutta kuitenkin niin ettei tavaraa ole liikaa tasoilla :)<br />
   <br />
   Sama juttu täällä! Pöytäkoneen äärellä on hyvä istua ja mulla on sama että en osaa sohvalla läppäri sylissä olla netissä, tulee vaan selkä kipeeks.

 2. Tuola tigerissa pitäis päästä ehdottomasti käymään. täälä on lähin tampereella joten täytyy varmaan tehä viä &quot;joku kesäreissu&quot; sinne. 🙂

  1. Ensimmäistä kertaa kävin koko kaupassa ja Tampereen reissulla pitää toiseen kertaan käydä tsekkaamassa uutuudet. Ihanan värikkäitä juttuja siellä oli kauppa täynnä 🙂 mulla vaan nyt tarttui mukaan puunvärisiä juttuja, hih 🙂 Ehdottomasti vielä kesäreissu Tampereelle, just katoin säätiedotusta niin eihän se kesä tainnut vielä loppuakaan. Ihanaa hellettä vielä luvannut koko maahan!

 3. ihania fiilistelykuvia sulla täällä! en oo viikkoon ehtiny piipahtaa, ni sain kerralla lukea vähän enemmän :). tosi hyvä muutos teidän eteisessä! ja oli mukava katella Kuopion reissun kuvia, ajateltiin itekki lähteä sinne parin vuoden tauon jälkeen.

  1. Kiitos! Kesä on yhtä fiilistelyä ja kameran yritän pitää mukana, mutta aina ei muista ottaa kuvia vaikka kamera oiskin mukana 🙂 Kuopio oli kyllä kiva kaupunki, olen viimeksi käynyt siellä joskus lapsena! Ainut vaan että siellä keskustassa oli isot tietyöremontit menossa, mutta ei se meitä haitannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *