Leikkimökki ulkoapäin

Aurinkoista keskiviikkoa lukijoille! Ihan pakko ensimmäiseksi hehkuttaa. JEE, KESÄ TULI TAKAISIN!! Ihan mahtavaa. Loppuviikoksi luvattu ihanan lämmintä ja me ollaan huomenna suuntaamassa mökille. Ainakin kalassa pitää käydä ja lapset käyvät uimassa, itse en taida uskaltaa järviveteen, varmasti liian kylmää minulle 🙂 

Muutama lukija kyseli leikkimökistä kuvia ulkoapäin. Lupailin kuvia kun saadaan leikkimökki maalatuksi ja nyt se on maalattu samalla sävyllä kuin talo, joten olkaapas hyvät, tässä tulee kuvia! Leikkimökissä mahtuu isompikin porukka leikkimään ja aikuisetkin ovat kehuneet että mahtavan ison teitte leikkimökistä. Mahtuu itsekin leikkeihin mukaan. 

109.jpg

107.jpg

106.jpg

105.jpg104.jpg103.jpg

102.jpg

101.jpg

100.jpg

Viettäkäähän kiva päivä!

 

J / white & black - -

2 kommenttia “Leikkimökki ulkoapäin

  1. Tosi kaunis leikkimökki. Tonnehan voi välillä karata jos oikein ahdistaa ;);)! Hihih!!<br />
    <br />
    Kaunista päivää sinulle!

    1. Just kotiuduttiin mökiltä.. Kiitos Love!! Leikkimökistä on kyllä ollut paljon iloa lapsille kuin aikuisillekin 🙂 Ja sinne vaan karkaamaan jos siltä tuntuu 😉 Mukavaa viikonloppua &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *