Uusi grillauspaikka betonista ja liuskekivistä

8.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

12.jpg10.jpg

11.jpgJotkut teistä saattaa muistaa kun viime kesänä kerroin täällä blogissa suunnitelmista tehdä liuskekivistä patioalue talon nurkalle. Nyt se on valmis ja paljon ollaankin tuossa vietetty aikaa. Meillä tuli mieleen tehdä samaan yhteyteen vielä grillauspaikka. Tähän asti ollaan grillailtu sähkögrillillä terassilla, mutta kun kerralla tehdään enemmän ruokaa isommalle porukalle, niin eihän pieni grilli siihen riittänyt vaan jouduttiin aina useassa erässä eväitä paistamaan. Nyt keksittiin hankkia tuollainen iso betonirengas pation viereen ja voi miten mainio tuossa on tehdä ruokaa. Valehtelematta joka päivä ollaan tuossa jotain grillailtu 🙂 Viimeksi muurinpohjalettuja, jolloin nappasinkin muutaman kuvan alueesta. Oli makoisia lettuja tuoreen mansikkahillon kera! Vielä katos puuttuu patiolta, mutta sekin on siihen tulossa kunhan vain keretään tekemään.

Nyt voi sanoa että piha alkaa pikkuhiljaa näyttämään valmiilta, onhan tässä vielä paljon tekemistä, mutta kun ympärille katsoo niin ei heti joku tietty kohta särähdä silmään niinkuin tämä ennen teki 🙂 Monta kesää siihen menikin itse tehden, piha kun ei ole ihan pienimmästä päästä, mutta kyllä ehdottomasti kannatti <3 

Rentoa elokuun ensimmäistä viikonloppua!

13 kommenttia “Uusi grillauspaikka betonista ja liuskekivistä

 1. Voi että miten ihanan näköinen grillauspaikka! Juuri eilisessä Huvila &amp; Huussi -jaksossa tehtiin yhdelle mökille liuskekivistä grillialue ja me miehen kanssa ihastuttiin siihen täysin! Meilläkin olisi suunnitelmia pihalle vaikka kuinka paljon, mutta kukahan ne ehtisi toteuttaa 😀

  1. Kiitos 🙂 Mun piti netistä käydä katsomassa kyseinen jakso, oli mennyt ohi kokonaan, kiva kun vinkkasit! Oli kyllä ihanan näköinen koko mökin piha ja erityisesti se ympyrän muotoinen grillauspaikka 🙂 <br />
   Meillä oli alkuun myös samaa ajanpuutetta, tuntui että mitään ei kerkeä tekemään kun katsoi pihalla minne vaan, niin keskeneräiseltä näytti. Mutta niin vaan kolmessa vuodessa on tehty pikkuhiljaa eteenpäin ja nyt piha näyttää jo tosi valmiilta ja tosi tyytyväinen olen 🙂

 2. Upean näköistä! Liuskekivet ovat huippu-hienot ja betonirengas on mahtava oivallus 🙂

  1. Kiitos Syhi! Liuskekivet ei ihan riittänyt sinne asti mihin olin suunnitellut, eli tuon renkaan ympärillekin, mutta jospa sitä ensi kesänä jatkaisi. Betonirenkaassa pysyy tuli hyvin, kun vuorasin pohjan kivillä ja tosi mahtava tehdä tuossa ruokaa. Ei me olla sisällä kokattu nyt ollenkaan, eilenkin muurikka pannulla tehtiin ruoat 🙂

 3. Voi mitä lättyjä, mulla varastossa pannu odottelee paketissa vielä. Toshan olis muksujen kiva kärventää vaahtokarkkeja tikun pääs. 😀

  1. Muurikka-pannulla tulee erinomaiset lätyt 🙂 Joo vaahtokarkkeja, nam! Mummulassa ovat grillailleet vaahtokarkkeja grillauspaikalla.

 4. Meillä samanlainen betonirengasgrillitsydeemi.)Maalattiin rengas vaan mustaksi.

  1. Millä te maalasitte sen? Onko maali pysyny hyvin? Oon nyt niin ihastunut tuohon betonin väriin &hearts; Mustanakin varmasti tosi upea!

 5. Mä en tykännyt betonin väristä,lisäksi renkaassa oli jotain numeroita…Maalattiin talon sokkelimaali jämällä.(kivitalon)Betonirenkaan sisällä vielä metallinen ulkotuli&quot;pönttö&quot;,joka sattui olemaan juuri samankokoinen:)Joskus paistetaan siinä makkaraa,mutta lähinnä toimii ulkotuli/tunnelmanluojana.Penkit meillä siinä ympärillä…

  1. Kuulostaa hyvälle 🙂 Tunnelmanluojana tuo on myös tosi hyvä, saa näyttävät tulet renkaaseen. Ensi kesänä ajateltiin jatkaa tuota kivialuetta niin että rengas jää keskelle, mukava istua siinä ympärillä ja tuijotella tulta 🙂 Suunnittelin siihen jopa paria betonipenkkiä ympärille, samanlaista kuin mikä tehtiin terassille 🙂

 6. Mekin ollaan mietitty tuota betonirengasta ulkotulipaikalle jo varmaan kolme vuotta mutta ei ole saanut vain aikaiseksi.. Saako tuollaisen renkaan rautakaupasta? Vai mistä?

  1. Joo rautakaupasta, niitä on erikokoisia, tää on 80cm halkaisijaltaan. Hinta oli muistaakseni vähä yli 40e. Tosi huippu tehdä tuossa ruokaa ja talvellakin voi grillata, lapset niin tykkäs viime talvenakin ulkona paistaa makkaroita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *