Ostokset osa 3

Kesäistä elokuun iltaa! Kirjoitin muutama postaus taaksepäin uudesta kenkien säilytyspaikasta. Tässä nyt loput ostokset Kuopiosta. Meillä kun kesäkenkiä riittää, etenkin tytöllä on jos jonkinmoista prinsessakenkää, niin hankin kannellisen ämpärin niille. Ei tarvitse enää kompastua terassilla lojuviin kenkiin ;D Ja mahtuu muuten monet parit kenkiä, ainakin parikymmentä!

23.jpg

21.jpg

20.jpg

Just tultiin lasten kanssa paljusta. Saivatkin siellä pari tuntia uida ja leikkiä, mutta ei oltu kuulema tarpeeksi kauan.. He olisivat varmaan aamusta iltaan vedessä, jos saisivat itse päättää. Luulen että itsellä jää talviturkki heittämättä taas tälle vuotta, siitä on tosi kauan kun olen viimeksi talviturkin heittänyt. Paljun lämmin vesi sopii vilukissalle paljon paremmin 🙂 Palju jää tuossa kuvassa oikealle puolen, jäi nyt kuvasta pois kun lapset siellä uivat. Ja sohvaryhmän päälle suunniteltiin katosta, sen rakentaminen jää varmasti ensi kevääseen, mutta tuo suunnittelu on niin kivaa puuhaa aurinkotuolista käsin ;D

22.jpg

Yllä olevassa kuvassa ne tuolit jotka ostin Ikeasta. Kolmannen otan mukaan seuraavalla reissulla. 

Nautitaan näistä lämpöisistä kesäpäivistä, sitä ei tiedä miten äkkiä vesisateet saapuu.. Vielä ainakin yksi lomareissu olisi tulossa, lähdetään Tampereelle katsomaan mitä sinne näkyy 🙂 ainakin muutaman uuden liikkeen bongasin sieltä, mitä ei vielä viime kerralla ollut kun Tampereella käytiin. Sinne siis!

6 kommenttia “Ostokset osa 3

  1. Meillä on täysin sama tynnyri myös terassilla kengille. Ja toinen metallinvärinen aavistuksen pienempi tölkeille ja pulloille (kesällä niitäkin meinaa välillä kertyä) 😀

    1. Hih 🙂 ois muuten hyvä olla se toinenkin ämpäri, johon piilottaa ne tölkit 🙂

  2. Mun on pidemmän aikaa pitäny hakea sama tynnyri keittiöön koiranruokasäkille.)

    1. Siihenkin käyttöön tosi hyvä! Voi jopa koko säkin sisältö mahtua tuohon ämpäriin, kun se on aika iso. Meillä kissanruoka säilytetään tuommosessa pienemmässä kannelllisessa ämpärissä, ihan koko pussi siihen ei mahdu 🙂

  3. Mulla on eteisessä Luhdan kori johon mini voi heittää kenkänsä! Erittäin kätevää ;))

    1. Jep, kyllä äidit keinot keksii että saa kengät piiloon ;D Tytöllä on oikeesti enemmän kenkiä ku mulla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *