Takka, kynttilät ja dippi :)

Lupailin ostoksista kuvia, mutta tähän väliin oli pakko tallettaa tunnelmalliset kuvat viikonlopulta, kun lämmitettiin ekaa kertaa takkaa tälle syksylle ja herkuteltiin dipillä ja dipattavilla. Teki hirveästi mieli dippiä ja kun ei valmista kaapissa ollut niin heittelin summan mutikassa kermaviilin sekaan kaikenlaista mitä kaapista löytyi. Tuoretta persiljaa, sinappia, valkosipulia, vähän sokeria, pippuria ja suolaa. Oi kun tuli hyvää. Valkosipuli on yksi mun herkuista tai paheista 🙂

11.jpg

16.jpg14.jpg

10.jpg

13.jpg

12.jpg

15.jpg

Syksy saapuu, enää ei tarkene shortseilla hyppiä pihalla. Aamulenkillekin piti pitkähihainen pukea päälle. Syksy tuo tullessaan mukavia asioita. Lapset odottavat kohta alkavaa kerhoa, nyt poikakin pääsee mukaan ja oltiin niin onnekkaita että jopa samaan kerhoon pääsivät. Ja saas nähdä mitä kivaa syksy tuo tullessaan äidille 😉 
Voi kun olis niin paljon kameralle töitä, pitäis ehtiä räpsimään kuvia kirppislöydöistä, uusista sisustusjutuista ja ulkonakin olis kuvattavaa vaikka kuinka paljon.

Mitenkäs siellä on arki lähtenyt sujumaan? Moni koululainen on aloittanut opiskelut, toivotaan turvallisia kouluteitä jokaiselle! Itse ainakin liikenteessä hiljennän heti kun näen pienten ylittävän tietä tai kulkevan ajotien varrella. Kaikki ei valitettavasti niin tee, välillä vihastuttaa kun näkee joidenkin kaahailevan, vaikka pieniä lapsia näköpiirissä. Malttia toivoisin heiltäkin. Ei ole enää montaa vuotta kun meidänkin esikoinen aloittaa koulutaipaleen, mutta ei ihan vielä 🙂

Kivaa viikkoa ihan jokaiselle! Ai niin.. onhan kuvissa jotain uuttakin, ostin 8 kappaleen satsin noita viinilaseja ja taustalla näkyvät marmorikynttilänjalat löysin kirppikseltä 🙂

17.jpg

J / white & black - -

12 kommenttia “Takka, kynttilät ja dippi :)

 1. Hei, oletpa kauniit viinilasit löytänyt! Kaunis on myös tuo olohuoneen pöytä, onko lehtikuusesta tehty?<br />
  <br />
  -M-

 2. Ihania fiilistelykuvia.&hearts; Hitsi, me ei varmaan toviin vielä voida fiilistellä vähään aikaan takkatulen äärellä. Lasten huoneissa ikkunat vielä auki läpi yön ja meidänkin huoneessa ovi auki jonkin aikaa…. Sisälämpötila vielä yli 25 alakerrassa, ylhäällä enempi.

  1. Oi kiitos Marie &hearts; Mä oon sellainen vilukissa että meillä sisälämpötila tälläkin hetkellä 24 astetta, takassa tuli ja villasukat jalassa 😀 Täällä toiset nauraa mulle kun villasukat jalassa kuljeskelen 🙂 <br />
   Yläkerrassa voikin olla vähän kuumempi ja tukalampi nukkua, jos lämpötila nousee paljon yli tuon 25 asteen. Kohta tulee kylmät ilmat ja sitten saa oikein urakalla poltella takkaa 🙂 Kiva kun jätit kommenttia!

  1. Syksy saapuu, ulkona tulee vettä kaatamalla tälläkin hetkellä.<br />
   Kiitos, pöytä on yksi lemppari huonekaluistani 🙂 <br />
   Tulen vierailulle blogiisi!

 3. Tuo ihanan takkatulen voi melkein tuntea &hearts;<br />
  Heitin sua kesäisellä haasteella..en suostu vielä päästämään kesästä irti 😉

 4. Kauniita tunnelmallisia kuvia :))!! Meillä alkoi eskari ja hui kuinka se onkin jänskää!! !

 5. Hei! Nämä marmoriset tuikuille tarkoitetut jalat ovat kauniit. Harmittaa, kun kirpparilla näin kerran sellaiset enkä ostanut niitä:( Mutta löytyisikö paikkaa mistä näitä voisi hankkia? Mistä olet omasi hankkinut?

  1. Moi Terhi!<br />
   <br />
   Nämä on kirpparilta ostettu, harmi, kaupoissa en ole vastaavia nähnyt. Nyt vain kirppareita kiertelemään ja toivotaan että olisi tuuria ja löytäisit omat tuikkukipot &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *