Viikonlopun viettoa!

Tänään meidät on kutsuttu paljuilemaan naapuriin, täällä on tosi kylmä tuuli, taitaa olla kesän viimeisiä ulkosauna- ja paljuiluhetkiä.. Rentouttavaa päästä lämpimään, vähintään +35 asteiseen veteen istuskelemaan, käydä saunassa ja nauttia vaan olosta. Taidan samalla vastaanottaa syksyn, olen yrittänyt pitkittää mielessäni vielä jatkuvaa kesää 😀 Nyt se on ehkä pakko myöntää, syksy tulee. Haaveissa on joskus saada myös omalle pihalle ulkosauna. Voiko tunnelmallisempaa saunaa löytääkään kuin ulkosauna! 

2.jpg

5.jpg

3.jpg

1.jpg

Huomasin kynttilävarastoa penkoessani että uusia kynttilöitä en todellakaan tarvitse, paitsi tuikkuja, niitä kuluu monta pakettia syksyisin. Mitäs muuta me ollaan touhuttu kuluvana viikonloppuna? Lenkkeilty.. grillailtu.. Kävin myös isomummolle tekemässä perusteellisen siivouksen. Fuskasin oman kodin siivouksessa ja pikainen imurointi sai riittää tällä kertaa. Mummon kasvoilta paistoi onnellisuus ja ilo, tuli niin hyvä mieli itsellekin 🙂 Käyn tosiaan joka toinen viikko tekemässä hänelle kunnon siivouksen, kun hän ei enää itse jaksa ja iloissaan ottaa aina avun vastaan. Viimeksi sain ison kasan raparperiä mukaan ja vein pellillisen raparperipiirakkaa seuraavalla kerralla mukanani. Oli kuulema parasta mitä oli koskaan maistanut 😉

4.jpg

Viikonlopun jatkoja toivotellen <3

J

J / white & black - -

4 kommenttia “Viikonlopun viettoa!

 1. Syksy saa kyllä nyt todellakin tulla, aikas kiva ja lämminkin kesä tässä ollaan saatukin viettää! <br />
  PssT. mä fuskaan siivouksessa aika usein just noin :)<br />
  <br />
  Kivaa iltaa!:)

  1. Mä en taas millään ois halunnut vielä kesän loppuvan 😀 mutta ihanaa että näinkin mahtava kesä oli. Vielä yksi mökkireissu olis tiedossa, uskaltaiskohan uimaan! <br />
   Fuskaus sallittakoon siivouksessa 😉 mukavaa iltaa sinnekin!

 2. Kuulostaapa ihanalta teidän ilta saunassa ja paljussa! Meillä on kans pihasauna ja voin kyllä suositella, palju vielä puuttuu. 🙂 Noissa sun kuvissa oli niin ihana kynttilälyhty, että oli pakko kommenoida ja kysyä mistä olet ostanut sen? Haluaisin itellekin samanlaisen. 🙂

  1. On se pihasauna vaan ihana paikka! Siellä vois istua vaikka kuinka kauan kun välillä käy ulkona vilvoittelemassa. Lyhtymaljakko on ostettu kärkkäiseltä, pari viikkoa sitten ostin, joten luulisin että niitä sieltä vielä löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *