Kirppiksiltä bongattuja!

9.jpg

10.jpg

7.jpg

8.jpg

Puuta ja marmoria. Noita kahta myydään paljon kirpputoreilla, jotkut osaavat laittaa hinnan kohdilleen, toiset taas eivät 🙂 Saman olen huomannut vanhojen kupariastioiden kanssa. Omista en montaa euroa maksanut ja niistä onkin tullut lempiastioita leikkimökin leikeissä.  

Ajattelin varata kirppispöydän pitkästä aikaa ja hinnat laitan semmoisiksi että en kanna tavaroita enää takaisin kotiin. Tuolla meidän pihalla vanhassa talossa, joka toimii ulkovarastona on niin paljon tavaraa, että niillä olis voinut laittaa vaikka pihakirppiksen pystyyn. Oisinpa keksinyt tuon kesällä, nyt sadepäivinä vähän hankalampi toteuttaa 🙂 Mua niin kovasti harmittaa kun menin silloin rakennusaikana heittämään melkein kaikki vanhat lasiastiat lasinkeräykseen. Ihan varmana heitin sinne myös Arabiaa, Riihimäkeä, sun muuta. Auts! Jotain on vielä tallessa vanhan talon puolella ja mielenkiintoista olisi tietää onko niillä jotain arvoa nykypäivänä? Osaisiko joku teistä auttaa jos laitan kuvia vaikka tänne blogiin? Tai onko jotain sivustoa mistä voisi kuvien perusteella verrata astioita keskenään?

Ihanaa uutta viikkoa!

J / white & black - -

12 kommenttia “Kirppiksiltä bongattuja!

 1. Vanhoja ei kannata murehtia. Arabian arvo, varsinkin vanhojen esineiden kulta-aika on mennyt jo kauan aikaa sitten. Hietsussa kun kävin eilen, vähintään joka 5.s pöydässä oli yksittäisiä lautasia ja ei niitä kukaan osta. Keräilijät ostaa lasia, mutta jos ei ole priimaa, ei heitäkään kiinnosta.<br />
  Teit kierrätysteon ja hyvä niin. <br />
  <br />
  Arabialla on ihan oma sivusto fb.ssä. Siellä huomaat hyvin nopeasti kuinka oikeassa olin. <br />
  <br />
  Aika paljon olen ilmoituksia nähnyt kotikirppiksistä. Eräs mammakaveri piti myös omalla pihalla, teki vielä kahvilan. Tää mimmi on melkoinen energiapakkaus, oli vienyt päiväkotiin ilmoituksia, sekä laittanut niitä sähkötolppiin. Alle 10 ihmistä kävi.<br />
  <br />
  Parhaat paikat päästä eroon kamoista helposti on yleiset kirppikset, pk-seudulla ei ole Hietsun voittanutta. Mutta kesä alkaa olemaan ohi siltä osin.

  1. Niinhän se on, ei kannattais enää murehtia. Mutta tiedä mitä aarteita siellä olis ollut :D<br />
   Saman olen huomannut itsekin että kirppiksillä myydään Arabian yksittäisiä lautasia ja jopa rikkinäisiäkin ja joskus näkee aika huvittaviakin hintoja, mutta siksi ne ei kaupaksi menekään.. Pitääpä käydä kurkkaamassa tuo sivusto.<br />
   <br />
   Taidan varata kirppispöydän, niin pääsen helpoiten eroon tavaroista. Harmi että pihakirppikset ei vedä porukkaa, kova työ raahata kaikki pihalle ja hinnoitella ja sitten käy vaan muutama ihminen. Höh!

 2. Kivoja löytöjä 🙂 Mullakin on vielä etsinnässä toi isompi ukkeli, kun toi miniversio on niin kankee liikkumaan 🙂

  1. Ai sulla on pienempi versio tästä? En tiennytkään että niitä on erikokoisia. heh, ei tää isokaan mikään voimistelija ole 🙂

 3. Laittele ihmeessä kuvia tänne, minä voin vaikka vinkkailla mikä on mikäkin ja kuinka paljon niillä on arvoa :). Olen omien isovanhempieni kanssa kiertänyt kirpputorit ja huutokaupat ja muodostanut aika kattavan kuvan desing-lasistosta.

  1. Oi kiitos! Minä laitan! Yritän tällä viikolla käydä kuvaamassa lasitavaran, enimmät pölyt ekana pois :)<br />
   Mahtavaa kun autat &hearts;

 4. Hei, huutonetistä voit myös katsella hintapyyntöjä ja tarjouksia ja netissä on muitakin sivustoja, esim. Laatutavara.com josta voi löytyä samanlaisia. Minä olen myynyt jonkun verran vanhaa Arabiaa sekä Hietsussa että huutonetissä ja yleensä kaikki on mennyt kaupaksi. Kesällä juuri japanilaiset turistit ostivat arabian eriparilautasia 🙂

  1. Käynpä tsekkaamassa tuon Laatutavara.comin. Kiitos paljon vinkeistä, Tintti!<br />
   Keräähän jotkut eripari kuppejakin, japanilaiset tais tykästyä Arabian eriparilautasiin 🙂

 5. Wow, sinä se kyllä löydät vaikka ja mitä kirppareilta. Mä oon jotenkin niin huono lähtemään koluumaan niitä ja se vaatii aikaa ja efforttia ;))!!<br />
  <br />
  Mahtavia löytöjä!!

  1. Voi miten palkitsevaa se sit on kun kirppareita kiertelee ja jotain mahtavaa löytää 🙂 Käyn yleensä kerran viikossa kirppareilla, joskus ei löydy mitään ja muutenkin aika tarkkaan harkitsen mitä sieltä kotiin tuon.Mutta niinhän se on että ne parhaimmat löydöt viedään ekana eli jos hyvällä tuurilla sattuu just silloin sinne, kun joku on tuonut just tavarat sisään, ni löytöjä varmasti tekee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *