Työpöydän uusi ilme

103.jpg

104.jpg

105.jpg

102.jpg

Nikkaroitiin hyllyköt työpöydän ylle, kyllä tuohon seinälle on jotain kaivattukin ja samantien lähdettiin koivuvaneria hakemaan kun idea iski. Tarkoitus oli tehdä talohyllyt, tiedättehän ne ihanat Ferm Livingin hyllyt!! Semmoisia olisin kokeillut tehdä itse, mutta jiirisirkkeli hajosi, joten yksinkertaisempi versio kehiin. Hintaa yhdelle tuli noin viisi euroa, aika edulliset. 

Kaksi laatikkoa komeilee nyt seinällä ja minä jättäisin laatikot tuollaisiksi, mies taas on sitä mieltä että pitäis maalata valkoiseksi. Kysynkin nyt teidän mielipidettä 🙂 Puunväri vai valkoinen? Auttakaa 🙂 Nuo on vaan omasta mielestäni just ihanat tuollaisenaan kaikkine kuvioineen.

PS. Aivan mahtavaa että aurinkoiset ilmat tuli vielä takaisin <3

J / white & black - -

22 kommenttia “Työpöydän uusi ilme

  1. Sekin olisi kiva vaihtoehto! Olen niin tykästynyt tuohon puunväriin, että jokin osa olis kiva jättää tuollaiseksi 🙂

  2. On nuo noinkin kauniit, ja &quot;puun väri&quot; on myös kaunis, mutta minusta nuo kaipaa jotain maalia… Hmmmm…. Jätä nuo reunojen etuosat puun värisiksi, heh..tai laatikoiden sisä-/tai ulkoreunat maalaamatta (ei siis koko reunat).. 🙂 vaihtoehtojahan on monia kun rupee oikein pohtimaan 😀

  3. Vaihtoehtoja on tosiaan monia! Ja nyt kun te lukijat vielä ehdotitte vaikka mitä kivoja maalausideoita niin en tiedä mitä teen 😀 Pitää varmaan leikkiä kuvankäsittelyohjelmalla ja katsoa mikä olis paras 🙂

  1. Kiitos mielipiteestäsi 🙂 Heh, sitä vaihtoehtoa en tullut ajatelleeksi, kun en tykkää tuosta pöydästä yhtään 🙂 Valkoinen pöytä olisi mieluisampi.

 1. kokeile jotain muuta väriä. Tai esim valkoiset sivut ja taakse sinistä harlekiini tapettia/paperia.

  1. Tuota harlekiinipaperia mietin itsekin, tuo pieni kortti antaa jo vähän suuntaa millaiselta se näyttäis ja helppo ois ottaa pois jos alkaa kyllästyttämään 🙂 Ei paha, ei paha 🙂

 2. Hyvän näköiset hyllyt! Noihinhan voi sen katto-osan nikkaroida myöhemmin jos mieli tekee. Se voisi olla vaikka irroitettavakin, niin saa vaihtelua kun siltä tuntuu. Mä pitäisin ainakin toistaiseksi tuon värisenä ja maalaa sitten valkoiseksi kun kyllästyy puun väriin tai se alkaa kovasti kellastua.

  1. Kiitos Kaisa J! Toinen ääni mun ehdotukselle 🙂 Tuossa toisessa hyllyssä muuten oli jo takaseinä talon mallinen, mutta kun sirkkeli hajosi niin leikkasin sen osan pois, kun ei kattoa voinut enää tehdä. Vois muuten olla aika kivan näköinen, kun tekis erillisen katon tuohon päälle. Kiitos mielipiteestäsi!

 3. hei, minä maalaisin laatikoiden takaseinän valkoisella tai mustalla! Puun väri tulee sitten hienosti esille! 🙂

  1. Heippa Idahhh! Niin tulis, puunväriin oon niin ihastunut että jollain muotoa haluaisin sen jättää noihin laatikoihin näkyviin. Vaaleat esineet tulis paremmin esille mustasta taustasta ja valkoisesta taas toisinpäin.

 4. Jättäisin ehdottomasti tollasiksi, just ihanan &quot;rouheat&quot;. Itsellä paha tapa maalata kaikki, joitain juttuja vois kattella vähän aikaa ja miettiä rauhassa… 🙂 Kärsimättömyys taitaa vaivata sisustuskärpäsen puraistessa!!! <br />
  Sulla ihana koti ja blogi ja maku!!!! (Ekaa kertaa uskaltauduin kommentoimaan 🙂 )

  1. Moikka Miksu! Lämmin kiitos kun nyt uskaltauduit kommentoimaan &hearts; Tulethan toistekin 🙂 <br />
   Kolmas ääni minun ehdotukselle, jee! Aikaisemmin itsekin maalasin kaikki, mutta onneksi nyt mietin hetken rauhassa 🙂 <br />
   Ihana kuulla että pidät blogistani!

 5. Maalaisin. En kyllä osaa sanoa minkä väriseksi, mutta vaneri näyttää keskeneräiseltä, kun pöytä on tummaa puuta.

  1. En tykkää tuosta pöydän väristä yhtään 😀 jos saisin päättää ni se olis valkoinen. Monta kommenttia on tullut että maalia päälle, nyt meni vaikeaksi päätös 😀

 6. Hienot laatikot ♥ Jättäisin tuollaisiksi, kerkeäähän ne myöhemminkin maalaamaan jos inspis iskee 🙂

  1. Kiitos &hearts; Niin kerkeää 🙂 ajattelin muokkailla kuvaa ja kokeilla eri ehdotuksia mitä on tullut 🙂 Siinähän sen näkee mikä väri sopii parhaiten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *