Tuunattu pöytäkoriste betonilla

Löysin tuollaisen kuvun kaapista, jonka sisällä on joskus ollut sellainen `kultainen` kello. Kirppikseltä tämäkin on aikoinaan löytynyt ja viikonloppuna kun tein lisää askellaattoja pihalle, (niistä tulossa vielä postausta ohjeineen lukijan pyynnöstä) niin betonia jäi hiukan yli, mietin että mihin sen voisi käyttää..

Kellon alustaan! Tai siis entisen kellon 😀 Ihan käsillä hieroin betonia pintaan ja yön yli annoin kuivua pihalla. Tulipahan samalla tehtyä käsihoito 😉 Yhden saviruukun heitin myös betoniin ja pyörittelin sitä siellä. Hyvin tarttui ja sain karhean pinnan kukkaruukkuun.

17.jpg

16.jpg

18.jpg

Tämmöistä tällä kertaa! Viikonloppu on mennyt pihalla nautiskellen ja DIY-juttuja tehden, mikäs sen rentouttavampaa 🙂 Pari mattoa pitäis vielä pestä painepesurilla. Aurinkoa sunnuntaipäivään <3

4 kommenttia “Tuunattu pöytäkoriste betonilla

  1. Toi on hieno 🙂 On muuten noiden kellojen hinnat kirppareilla hypänneet taivaisiin, kun niitä on alettu enemmän tuunailemaan.

    1. Kiitoksia 🙂 Arvaa..mä katoin just samaa! Alle kympillä ei saa.. mut onneksi tästä on jo ainaki vuosi aikaa ku tuon ostin. Maksoi muutaman euron ja mun kello oli vielä toimiva, mutta ei oo enää ;D

  2. Hieno tuli!!! Mullakin on kaksi tuunattua kellojuttua, mutta tää on kyllä huippukiva!

    1. Kiitos! Ensin ajattelin että betoni rapistuu pinnasta irti, mutta eipä tehnytkään niin 🙂 Hyvin on pysynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *