Viimeiset..

44.jpg

42.jpg

41.jpg

40.jpg

38.jpg

39.jpg

36.jpg

37.jpg

43.jpg

35.jpg

15.jpg

Olikohan nämä viimeisiä herkutteluhetkiä ulkona syöden? Toivotaan että ei ihan vielä. Niin lämpimistä päivistä ollaan saatu nauttia, illaksi kylläkin pitää jo viltti hakea harteille kun istuu iltaa ulkona. Nurmikkokin kasvaa niin kovaa vauhtia että ei uskois syyskuun kohta vaihtuvan. Siellä leikkuri pärisee pihalla kun tätä postausta kirjoitan 😉

Mutta kuviin 🙂 Me tytöt katettiin pöytä ja valmistettiin salaatit sillä aikaa kun pojat grillas herkkuja. Tyttö haluaa joka kerta olla mukana tekemässä ruokaa ja lempipuuhaa onkin kaikenlainen pilkkominen ja juuston raastaminen. Se on tarkkaa puuhaa se 😉 Ihana pikku apulainen <3 Illalla nähtiin myös upea sateenkaari omalta pihalta ja pakkohan se oli kameralla ikuistaa. Ei mennyt muuten ihan putkeen minun kuvaussessio, nimittäin saman tien kun räpsäsin ensimmäisen kuvan sateenkaaresta niin salama iski maahan. Kuvaan asti ei silti kerennyt. Säikähdin sitä sen verran paljon että sisälle karkuun ja kuvat jäi ottamatta 😀 Oli muutes aika jännittävän näköinen kun sateenkaari loisti taivaalla ja salama iski samassa kohtaa maahan. Huh, onneksi ukonilma loppui kohta, mä nimittäin en tykkää ukkosesta, en sitten yhtään. Seuraavaan postaukseen voisin laittaa ne ohjeet askellaattoihin, ainakin yksi lukija toivoi niitä 🙂

Mukavaa päivänjatkoa!

10 kommenttia “Viimeiset..

  1. Ihania herkkukuvia ja upea tuo taivas!!! Toivottavasti ei ollut ihan vielä kesän viimeisiä 😉

    1. Ainakin tämä viikko saadaan vielä nauttia lämpimistä keleistä, JEE 🙂 Kiitos Suvi!

    1. Kiitos Anna! Ajateltiin pitää omat venetsialaiset tulevana viikonloppuna, sitten vois viimeisen kerran syödä ulkona terassilla 🙂

    1. Tullut herkuteltua aika useaan otteeseen nyt kesän aikana, mutta se sallittakoon ;D Syödään sit talvella vähän terveellisemmin 🙂

    1. Olisinpa saanut talletettua vielä sen salaman kuvaan, niin olis tullut aika mielenkiintoinen foto 🙂 Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *