Etu- ja takaterassilla

Takaterassi kaipasi jotain pientä syysasetelmaa oven pieleen ja asetelma syntyi korkeisiin ruukkuihin punertavista callunoista ja hopealangasta. Ja koivupölkystä jonka päälle nostin ruostuneen lyhdyn. Lyhdystä loistaa pimeällä kivat varjot seinän pintaan.

Olen joka paikasta metsästänyt ulos laitettavia pihavaloja, siis sellaisia jotka voisi jättää talveksikin ulos. Viime vuonna näin useassakin kaupassa sähköllä toimivia ripustettavia minimyrskylyhty- valosarjoja ja minusta ne oli niin suloisia. Olisi pitänyt heti ottaa mukaan. Luokitellaankohan ne jouluvaloiksi, kun niitä ei mistään löydy 😀

21.jpg

16.jpg

15.jpg

20.jpg

6.jpg

Takaterassilla näyttää nyt syksyn tullen tältä ja etupihalle en mitään syyskukkia ostanutkaan. Syy selviää alla olevasta kuvasta 🙂

8.jpg

9-horz.jpg

Tässä vielä vertailukuvaa.. Toinen kuva otettu huhtikuulta jolloin orvokit istutin ja toinen otettu tällä viikolla. Ehkä pikkusen villiintyneet tässä kuukausien aikana. Vieraatkin ovat ihmetelleet että onko nuo tosiaan orvokkeja, miten ne voi olla noin täynnä kukkia ja noin suuria vielä tähän aikaan! Sitä en tiedä minäkään 😀 Hoitona vain kastelu ja kuivien kukkien nyppiminen. Ihmeorvokkeja.

12 kommenttia “Etu- ja takaterassilla

 1. Ompa tosiaan ihme-orvokkeja, komeita! Ja niiiiin ihana takaterassi teillä ♥

  1. Kaupoissa myydään nyt syksylläkin orvokkeja, mutta eipä tarvii ostaa kun nuo kukkii noin runsaasti 🙂 toivottavasti saa nauttia niistä pakkasiin asti.<br />
   Voi kiitos &hearts; osa rappusista puuttuu vielä, rajasin kuvasta pois 😉

 2. Tosi kivan näköiset niin sisääntulo kuin terassikin!<br />
  Pientä vaivannäköä ja saa hyvännäköisiä juttuja pihalle.<br />
  Aurinkoista syyskuun jatkoa 🙂

  1. Kiitos Eija 🙂 Aina jotain pientä täytyy laittaa eri vuodenaikoina, terassit on heti paljon viihtyisämpiä. Aurinkoisia syyspäiviä sinnekin!

  1. Ne on kyllä näyttävät &hearts; Harvoin saa samoista kesäkukista nauttia yli puoli vuotta 😀

 3. Mullakin on noita ihmeorvokkeja 🙂 En millään raaski luopua niistä, mieli halajaa jo kavervia, mutta eihän noita raaski pois heittää. Tosin ensi viikolla lupasi jo räntää tänne Napapiirin pohjoispuolelle, joten taitaa olla viimeiset hetket orvokeilla… Ehdottomasti laita ensi vuonnakin noita pikkuorvokkeja 🙂

  1. Heh 🙂 ehdottomasti ostetaan ensi vuonna samanlaisia ihmeorvokkeja 🙂 En kyllä enää muista mistä ne ostin, mutta tosi pieniä amppeleita ne oli, irroitin ne ruukuista ja istutin noihin. Toivotaan että jatkossakin löytyy yhtä kestäviä!<br />
   Sama täällä, kanervia tekis mieli tuohon etupihalle, mutta enhän minä raaski orvokkeja poiskaan vielä heittää, nehän kestää jopa vähän pakkastakin. <br />
   Hui, sinne on luvattu jo räntää..apua, vastahan se syksy alkoi 🙂 Ihana kun jätit viestiä, kivaa syksyä sinne pohjoiseen &hearts;

 4. Hei! Täällä ilmoittautuu uusi lukija blogiisi! Aivan ihana blogi sinulla, minusta tuli ehdottomasti blogisi seuraaja! 🙂 Eksyin tänne googlettamalla kukka-asetelmia, kun haluaisin keksiä uutta kanerva/calluna-asetelmaa joka vuotisen asetelmani tilalle. Mistä olet löytänyt noin ihanan ulkopöydän ja betonipenkin terassillesi? Hyvännäköisiä kukka-asetelmia! Jäänkin seuraamaan juttujasi. Mukavaa syksyä!

  1. Kylläpä piristit päiväni tällä viestillä, kiitos &hearts; tämmöistä palautetta on aivan mahtava saada! <br />
   Terassilla olevat pöytä ja penkki on meidän tekemiä, minä suunnittelin ja yhdessä mieheni kanssa tehtiin. Lisää juttua löydät niistä kun painat tuosta oikeasta sivupalkista tunnisteet kohdasta: DIY. Sieltä löytyy kaikki itse tehdyt jutut :)<br />
   Lämpimästi tervetuloa mukaan ja mukavaa syksyä sinnekin! Kiitos vielä ihanasta kommentistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *