Kootut DIY-vinkit

Huomenta! Koska blogiini tullaan paljon erilaisilla hakusanoilla, jotka liittyy itse tehtyihin juttuihin niin ajattelin koota tähän tekemiäni DIY-juttuja. Kaikki itse tehdyt löydät oikeasta sivupalkista DIY-tunnisteen takaa ja sieltä löytyy moneen juttuun myös ohjeet. Näihin kollaaseihin kokosin nyt ne millä hakusanoilla tullaan päivittäin blogiin. Oli kiva muistella menneitä DIY-projekteja ihan sieltä monen vuoden takaakin 🙂 Ja voin luvata että täältä blogista ei lopu itse tehdyt jutut kesken, niin paljon rakastan suunnittelua ja käsillä tekemistä. Ihan pikkuisen ajatukset on jo joulussa.. apua, juu.. mitä kivaa sitä voisi askarrella jouluksi 🙂 

10-tile.jpg

12-tile.jpg

3-tile.jpg2-vert.jpg

On tehty sohvapöytää, terassinpöytää, betonijuttuja, pom pomeja..kokeiltu liitutaulumaalia, tehty erilaisia kransseja ja viirejä.. heinäseipäistä koristuksia ja pyöritelty langasta pallovaloja.. vanhoista ikkunoista kasvihuoneita. Lisää kuvia löydät DIY-tunnisteen takaa. Te joilla on oma blogi, seuraatteko millä sanoilla blogiinne tullaan? Mukavaa tiistaipäivää!

 

J / white & black - -

7 kommenttia “Kootut DIY-vinkit

 1. Nuo sinun diy-juttusi ovat kyllä niin ihania, että en ihmettele että niitä tullaan eniten katsomaan. Taisin itsekin alkujaan löytää blogisi diy-pom pomien kautta 🙂 Suosikkini ovat betonipenkki ja pyöreät askellaatat. Kiitos mahtavista vinkeistä!<br />
  <br />
  Seuraan itsekin millä halusanoilla Syhinään tullaan, suosituin hakusana tällä hetkellä on pihakivetys ja meillä ei edes ole vielä pihakivetystä! Ehkä sillä hakusanalla päädytään johonkin pihamuuripostaukseen? <a rel="external nofollow" href="http://syhina.blogspot.fi/2013/09/sisaankaynnin-portaat-2.html&quot; target="_blank">http://syhina.blogspot.fi/2013/09/sisaankaynnin-portaat-2.html</a><br />
  <br />
  Yhdessä vaiheessa tultiin hakusanalla Hay Tray Table ihan ulkomailta saakka 🙂

  1. Voi kiitos ja huippua että olet löytänyt täältä vinkkejä &hearts; Ja ihana että löysit blogiini, muistan kun jätit ensimmäisen kommentin Syhinä ja sitä kautta löysin sitten sinunkin blogiisi 🙂 <br />
   Semmosilla hakusanoilla on monta kertaa tultu tännekin, mistä en ole edes kirjoitellu, nekin on hauskoja.. mistä ihmeestä niillä sanoilla tänne löytääkään 🙂 Ihmeellinen on nettimaailma..

 2. Kivoja DIY-juttuja sulla!Alankin heti lukijaksi, en ymmärrä miten en aiemmin ole blogiasi huomannut..Löysin blogiisi erääseen toiseen blogiin jättämäsi valopallolinkin perusteella :)<br />
  <br />
  DIY:lla ja tuunauksella tullaan paljon minunkin blogiini ja sitähän se taitaa etupäässä ollakin 🙂

  1. Moikka! Lämpimästi tervetuloa Ani, kiva että nyt löysit tänne 🙂 <br />
   Tulen kurkkimaan mitä kivoja Diy-projekteja sinun blogista löytyy 🙂

 3. Olipa hauska postaus :)<br />
  seuraan joskus hakusanoja ja ne ovat muuten aika &quot;järkeviä&quot;..korukoppa, eijan korukoppa jne, mutta eräs hakusana on &quot;myös melkoisessa itsesäälissä&quot; ..???! Toivottavasti blogini ei kuitenkaan ihan noin negatiivinen ole 😀

  1. Hakusanat on välillä kyllä niin ihmeellisiä että en käsitä miten niillä päätyy blogeihin 😀 Sinähän voisit myös tehdä tälläisen koosteen tuunaus projekteista 🙂 Pikaista paranemista Eija &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *