Kun himo iskee..

3.jpg

4.jpg

2.jpg

cats.jpg

Mikä auttaa silloin kun iskee kamala himo katkarapuihin ja niitä ei tietenkään just silloin kaapissa ole. Kauppareissu ja katkarapuvoileipien tekoon, eihän siinä muu auta! Meillä lapsetkin tykkää ja äidin herkkua nämä vasta ovatkin 🙂 Herkuttelin kaksi ja yhden säästin aamupalaksi.. Tykkäättekö katkaravuista vai onko ihan nou nou?

No.. ei ne herkuttelut siihen loppuneet.. muistin että pihalla on paaaljon rosmariinia ja eikun Valion sivuille katsomaan mitä siitä voisi tehdä. Löysin Vesan hurmausleivät ja pakkohan niitä oli kokeilla. Sainpahan vähän pienemmäksi saksittua tuota isoa rosmariinipuskaa. Omasta mielestä hunajaa oli ehkä pikkasen liikaa, ohjeen mukaan 3rkl, nyt jos tekisin niin laittaisin ehkä vain 2rkl tai alle, maistui omaan makuun liikaa hunaja. Mutta ihanan rapeita leipäsiä!

cats.jpg

Vesan hurmausleivät-resepti Valion sivuilta.

 

Herrrkullista loppuviikkoa!

 

J / white & black - -

6 kommenttia “Kun himo iskee..

  1. Katkaravut on parhautta, mä oon ihan koukussa niihin! Voisin syödä niitä pelkältään vaikka koko pussin 😀 Tänään aattelinkin tehä katkarapu-avokadopastaa ♥

    1. Oho, koko pussin 😀 Sitten ne on kyllä sinun suurta herkkua 🙂 Minä herkuttelen aina pienen määrän kerralla ja jännä että esim. pizzaan sitä en laita, mutta nuo voileivät on niin hyviä 🙂 Tuo katkarapu-avokadopasta kuulostaa herkulliselta, nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *