Valaisin makuuhuoneeseen

Eilen saapui paketti josta kirjoitinkin edellisessä postauksessa. Eteiseen olin valaisinta suunnitellut mutta kun tähän makuuhuoneen pikkuikkunan eteen sitä kokeiltiin, niin siihen se jäi pysyvästi <3 Eikö sovikin hyvin? Upean näköinen valon kanssa tai ilman ja näkyy kauniisti ikkunasta myös pihalta katsottaessa. 

5.jpg

7.jpg

6.jpg

2.jpg

4.jpg

Makkarin sisustukseen ihan täydellinen. Olin enemmän kuin iloinen, kun sain blogiyhteistyön merkeissä ZocoHomelta tämän Sahara-valaisimen Käsityönä tehty, kauniita yksityiskohtia ja korkeutta jopa 67cm. Peilin kautta valaisimen näkee myös olohuoneen puolelta. Otin muutamia kuvia kun ulkona oli ihan pilkkopimeää, muuta valoa ei tarvittukaan tunnelmointiin. ZocoHomen valikoimissa on uniikkeja ja kauniita marokkolaistyylisiä tavaroita ja nyt saat paketit lähimpään postiin ilman toimituskuluja.

Postaus tehty yhteistyössä ZocoHomen kanssa.

Viettäkäähän kiva päivä!

3.jpg

12 kommenttia “Valaisin makuuhuoneeseen

  1. Uu vau! Se on magee ja kuin tehty tuohon, mihin sen laitoit. &hearts;

    1. Ei tarvinnut enää miettiä eteisen ja makkarin välillä, kun tuohon ikkunan eteen sitä kokeiltiin 🙂 On muuten ihana pimeällä kun makkarissa ei pidä muita valoja päällä.

    1. Eikö 🙂 Muita valoja ei tarvitsekaan laittaa päälle, niin ihana tunnelma tulee tuosta.

    1. Siellä on vaikka mitä ihanaa 🙂 Tarjottimia, pouffeja, kasseja, lyhtyjä.. Tuommonen tarjotin olis tosi kaunis pöydälle. <br />
      Kiitos kutsusta, tulen ehdottomasti vierailulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *