Perrrjantai..

1.jpg

..ehdottomasti viikon paras päivä 🙂 Löysin parilla eurolla kirppikseltä uuden kellon keittiöön, edellinen tipahti käsittelyssäni ja meni rikki. Miten outoa oli kun ei pitkään aikaan ollut kelloa tuossa koristeikkunalla, aina vilkaisin samaan kohtaan että paljonkos se kello on enkä muistanut että kello puuttui. Nyt voi taas tarkistaa ajan, hiukan eri kohtaan laitettiin kello tällä kertaa 🙂  I like!

3.jpg2.jpg

Tänään saan ystäväni kylään, ajateltiin herkutella hyvällä ruoalla ja viinillä! Ja jos oikein ranttaliksi pistetään niin käydään illan tullen myös viihteellä, katsotaan nyt miten mammat jaksaa 😉 Toivottavasti teilläkin on kiva viikonloppu tiedossa! Me on hankittu isille, vaarille ja ukille jo isänpäivälahjat ja lapset teki suloiset kortit. Kakun leipominen on vielä lauantai-iltana tiedossa, sitten olisi kaikki valmiina sunnuntaita varten. 

5.jpg

6.jpg

4.jpg

Viettäkäähän mukava viikonloppu <3

J / white & black - -

6 kommenttia “Perrrjantai..

 1. No on tyylikäs kello! Mä tykkään just tuollaisista selkeän yksinkertaisista seinäkelloista, jotka näyttävät hyvältä ja niistä jopa näkee sen kellonajankin yhtään arpomatta ja tihrustelematta 😉 <br />
  <br />
  Vietä hauska ilta ja mukava viikonloppu!

  1. Tästä ainakin näkyy numerot kauas ja nyt kun sohvallakin istuu niin näkee katsoa ajan 🙂 <br />
   Ilta oli huippukiva ja pitihän sitä baarissakin käydä, tultiin vasta yöllä kolmen jälkeen kotiin :)<br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa Dara &hearts;

  1. Kiitos &hearts; Sydämen olen saanut äidiltä joskus lahjaksi, en osaa sanoa saako näitä enää mistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *