Askartelupuuhissa

12.jpg

11.jpg

14.jpg

1.jpg

Voi miten rentouttavaa puuhaa tuo näpertely pihalla onkaan! Nyt on kiva puuhata ulkona kaikenlaista kun ei vielä ole pakkasia. Me haettiin omasta metsästä iso kasa jäkälää ja osasta tein jäkäläpalloja. Viime vuonna ruukuissa oli sammalpallot, nyt vähän erilaista 🙂 Muotoilin nämä ihan vaan muovisen kukkaruukun ympärille, rautalangalla jäkälät kiinni ja upotin muoviruukun tuon isomman ruukun sisään. Etuterassi on nyt valmis vastaanottamaan talven ja lumen.. vielä kun jostain löytäisin pienet valot palloihin, niin terassilla alkaisi olemaan kaikki valmista.

KIVAA VIIKKOA TEILLEKIN!

 

5 kommenttia “Askartelupuuhissa

  1. Onpas kivat askarrukset, tuommoisia minäkin haluaisin uuteen kotiin sisääntulokuistille! Kiitos vinkeistä miten sait "sisälmykset" tehtyä 🙂

    1. Sisälmykset voi tehdä myös rypistetystä sanomalehdestä, tähän hätään ei löytynyt yhtään sanomalehteä kotoa, kun olin juuri vienyt ne kierrätykseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *