Risuja!

101.jpg

100.jpg

Tähtiä siellä, tähtiä täällä.. monessa blogissa olen ihastellut oksista tehtyjä tähtiä, joten kokeilin itsekin väkertää sellaisen lehtikuusesta. Piti kiivetä puuhun että sain muutaman käpyoksankin katkaistua 😀 Rautalangalla kiepsautin oksat kiinni toisiinsa. Lapset oli sitä mieltä että siitä tuli niin hieno että haluavat omaan huoneeseen samanlaisen. Voi että minä rakastan luonnonmateriaaleja, taisin hehkuttaa siitä jo edellisessä postauksessa, mutta niin se vain on. Luonnosta löytyy paljon kaikkea kaunista. Ai niin! Yksi metsäreissu vielä tiedossa, ulko-ovesta nimittäin puuttuu kranssi..

Iskeekö luonnonmateriaalit sisustuksessa?

14 kommenttia “Risuja!

 1. Hieno tähti. Ja aika simppeliltä sait tuon toteutuksenkin kuulostamaan (sitä kiipeilyä lukuunottamatta). Mä kyllä tykkään luonnonmateriaaleista, kunhan ne on sellaisia "ei sotkevia". Kävyt, kivet ym. saavat mielellään tulla peremmälle, mutta tänä vuonna aiotaan luopua perinteisestä joulukuusestakin, kun niitä neulasia löytyy vieläkin.

  1. Simppeliä ja nopeaa sen tekeminen olikin 🙂 Sammal ja jäkälä sotkee ainakin, mutta kun ne ensin kuivattaa niin voi paremmin tuoda sisälle. Ajattelin niitä laittaa taas asetelmiin.<br />
   Tiiätkö mä haaveilen että saisin oikean joulukuusen jouluksi sisälle, mutta tekokuusella on menty nyt niin monta vuotta että kai se taas sisälle kannetaan 🙂

 2. Heippa! Meillä ois nyt eteisen sisustus menossa uusiks ja tuollainen sopivan kokonen lipasto (kapea ) ois hakusessa, joten jos saan kysyä, nii mistä oot hankkinu tuon teijjän eteisen kaapin? :)) toi ois niin täydellinen meille kans! 😉

  1. Moikka Niina! Se on just täydellinen eteiseen tai kapeaan tilaan, meilläkin on hyllyä vastapäätä wc:n ovi, joten just sopivan kokoinen tuohon kohtaan. Hylly on Ikeasta, syvyys vain 20cm. Tässä suorat linkit hyllyyn ja korkeakiitovalkoiseeen oveen. Myös pomppusaranat ostin oveen.<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20221656/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20221656/</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50178468/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50178468/</a&gt;

  1. Kiitos Jenni! Pakko tehdä vielä toinenkin vähän isompi tähti, johon voi laittaa valot 🙂

  1. Meidän pihalla on lehtikuusia, en muuten hoksannut kirjoittaa sitä tuohon 🙂 moni varmaan luulee että oon kiipeillyt jonkun toisen puussa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *