Upeat uudet valaisimet

Iltaa! Minä täällä odottelen että pakkeli kuivuu seinissä, sitten pääsen hiomaan ja maalaamaan. Sillä välin ajattelin näpytellä teille postauksen 🙂 Kaikki lähti siis siitä kun löysin valtavan upeat valaisimet kirppikseltä. Oikeesti kävelin kolme, KOLME kertaa näiden ohitse, koska me ei oikeesti tarvittais enää yhtään pöytävalaisinta. 

1.jpg

En vaan voinut jättää näitä sinne. No mutta miksi ihmeessä aloin seiniä maalailemaan uusien valaisimien takia? Homma vähän suureni kun otin lipaston päältä kaksi hyllylevyä pois, jotta saan valaisimet kunniapaikalle lipaston päälle. Pitäähän näille hyvä paikka olla 🙂 Pentikin valkoinen varjostin täytyy vielä kipaista hakemassa toiseen jalkaan. Kokeilin mustaakin varjostinta, mutta valkoinen näyttää paremmalta. Ei ollut muuten mikään normihomma vaihtaa vanhanaikaisten johtojen tilalle uudet, kun tuolla jalan sisällä oli vaikka mitä edessä, mutta saatiin johto ujutettua oikeaan paikkaan.. muutaman ärräpään olin kuulevinani sohvalta kun seiniä pakkeloin 😉 mutta nyt on johdot vaihdettu. Kiitos ukkoseni <3 Voi en malta odottaa että saan valaisimet omille paikoilleen. Eikö oo aika mageet?

2.jpg

8 kommenttia “Upeat uudet valaisimet

    1. 6e kappale 😀 sain seinän jo valmiiksi yöllä ja mallailin valaisimia lipaston päälle, hyvin sopivat tuohon 🙂

    1. On kyllä huippulöydöt! Onneksi satuin paikalle, vaikka kävelinkin monta kertaa ohi.. Ei tämmösiä aarteita vaan voi jättää ostamatta 🙂

  1. Ihana yhdistelmä jalan runsas muoto ja varjostimen pelkistetty! Kaunis värikin.

    1. Kiitos! Kokeilin mustaa ja tuota valkoista Pentikin varjostinta jalkaan kun ne sattui kotoa löytymään ja valkoinen sopikin niin hyvin, että hain nyt toiseen jalkaan samanlaisen. Kotoa löytyy kultaa ja myös hopeaa, sulassa sovussa keskenään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *