Valaisimet paikoillaan

23.jpg

Lupasin laitella kuvia uusista valaisimista 🙂 tĂ€ssĂ€ ne nyt on lipaston pÀÀllĂ€, jonka ylĂ€puolelta otin kaksi hyllyĂ€ tavaroineen pois. Tuli jotenkin paljon avaramman nĂ€köistĂ€ kun hyllyt irroitettiin. Lipaston pÀÀllĂ€ olevat tavarat on vaan pikaisesti heitelty tuohon ja osa lĂ€htee vielĂ€ pois ja jotain tulee tilalle. Kuvailin nyt vain nĂ€itĂ€ ihanuuksia 🙂 Jokin pieni kultainen esine on hakusessa sohvapöydĂ€lle, mietin sellaista kultaista kynttilĂ€njalkaa yhdelle kruunukynttilĂ€lle. 

PentikiltĂ€ hain toiseen jalkaan valkoisen varjostimen. En tiedĂ€ onko tuo vanhempi varjostin mikĂ€ minulta jo löytyi, tummunut vuosien aikana vai mitĂ€, mutta vĂ€rieroa on hieman. Uudempi on puhtaamman valkoinen. Mies ei huomannut mitÀÀn eroa ja sanoikin ettĂ€ olen kuulema liian tarkka ;D Niin se taitaa olla 🙂

20.jpg

Jouluisia kukkia meille on ilmestynyt jo muutamia. Amaryllis (luultavasti valkoinen) ja valkoisia hyasintteja ostin kauppareissulta. Tyttö halusi omaan huoneeseensa vaaleanpunaisen hyasintin ja koristeli sen puolukanvarvuilla ja sammaleella. SiitĂ€ tulikin hieno. Joka pĂ€ivĂ€ lapset ovat kyselleet ettĂ€ milloin me laitetaan Ă€iti joulua sisĂ€lle. Olen yrittĂ€nyt pitkittÀÀ valojen laittoa, mutta kai se on pakko kohta joulutavarat ottaa esille kun lapset toivoo. Itse voisin kyllĂ€ odottaa joulukuuhun 🙂 Jos paperitĂ€hdet laitettaisiin ikkunoihin, pitÀÀpĂ€ ehdottaa kĂ€viskö se nĂ€in alkuun.

21.jpg

22.jpg

Valot pÀÀllÀ valaisimet ovat aika upean nÀköiset, illalla ei olohuoneessa muuta tunnelmavaloa tarvitsekaan.

Mutta nyt jatkamaan Elefantti marssia 🙂 olkkarissa on semmonen meno pÀÀllĂ€ ettĂ€! NeljĂ€ pientĂ€ elefanttia marssi nĂ€in.. Mukavaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen, kiva kun kĂ€vit!

24.jpg

white & black - -

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *