Adventtikynttilät

Askartelumassasta tehtyjä sydämiä ja tähtiä plus valkoiset pitkät kynttilät, niistä syntyi tänä vuonna meidän adventtikynttilät. Hyvin yksinkertaiset. Viime vuonna käytin samoja sydämiä ja tähtiä, täältä näet viime vuotisen asetelman.

Muistatte varmaan kun kesällä toin sisälle olohuoneeseen sen vihreän kaapin, joka oli alunperin matkalla lastenhuoneeseen? Nooo.. nyt tulikin mieleen että mihinkäs minä joulukuusen saan laitettua kun kaapisto vei joulukuusen paikan, kääk. Siinä onkin miettiminen mistä saadaan joulukuuselle uusi paikka. Torstaihin asti aikaa pohtia, ei muutakuin järjestyksen vaihtoon  ;D Tuulista tiistaita! Täällä tuulee ja räntää sataa taivaan täydeltä.

1.jpg

3.jpg

2.jpg

J / white & black - -

8 kommenttia “Adventtikynttilät

    1. 🙂 Ajattelin makkarista ottaa kuvat, saa nähdä miten onnistun että en itse päädy kuviin, kun siellä on liukuovikaapistot täynnä peilejä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *