Vierashuoneessa

Muutosta on tapahtunut sisustusrintamalla myös vierashuoneessa. Pitkään aikaan täältä ei ole näkynyt kuvia, mutta nyt uudistuksen myötä näette raikastuneen vierashuoneen. Huone toimii siis vierashuoneena, jossa on parisänky ja toiselta seinustalta löytyy myös tietokonepöytä. Katseenvangitsija huoneessa on ehdottomasti sisustustaulu, jonka sain blogiyhteistyön myötä Raamiin.fi verkkokaupasta. Mustavalkoinen taulu talvimaisemineen. Raamiin.fi on kotimainen yritys joka valmistaa akryylitauluja, julisteita ja tarroja.

2.jpg

Tämä taulu on kooltaan 70x100cm. Tauluja saa myös pienemmässä koossa, 50x70cm. Raamiin.fi kertoo sisustustauluista verkkosivuillaan näin:

” Akryylille painetut Imageroad sisustustaulut ovat uusia ja kotimaisia sisustustuotteita nykyaikaisten kotien ja julkisten tilojen seinille. Akryylitaulun kiiltävä pinta tuo kuvat kirkkaasti ja terävästi esille. Kuva painetaan kirkkaan akryylilevyn taakse ja kuvaa katsotaan levyn läpi. Akryylin ansiosta kuva tulee esille uudenlaisella, kirkkaalla tavalla ja kuvan piirto on huippuluokkaa. Painojälki levyn takana tuo kuvaan myös hienostuneesti kolmiulotteisuutta. Akryylitaululla voi sisustaa vaikka kylpyhuoneen, sillä se kestää kosteutta. ” 

5.jpg

4.jpg

1.jpg

Raitamatto siirtyi eteisestä tänne vierashuoneeseen ja musta päiväpeite tuli valkoisen tilalle. Sisustustyynyt vaihdoin uusiin valkoisiin, joissa on kivat puunapit sivuilla. Kokeiltiin taulua muuten myös kylpyhuoneeseen, sinnekin se olisi sopinut todella hyvin valkoisten seinälaattojen ja mustan lattian kanssa. Verkkokaupassa on myös aivan ihania julisteita, joita voisin harkita lastenhuoneeseen tai tauluhyllylle. Aakkosia, numeroita, kuvia, tekstiä.. erityisesti nuo aakkos- ja tekstijulisteet olivat mieleeni. Jos mietiskelet johonkin tilaan näyttävää taulua, niin täältä näet valikoiman. Kaikki tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja. 

6.jpg

Postaus toteutettu yhteistyössä Raamiin.fi kanssa

Joko siellä sisustustuulet puhaltaa? Ulkona on niin synkkä keli että sisällä on aikaa touhuilla sisustuksen parissa, mikäs sen mukavampaa 🙂

 

8 kommenttia “Vierashuoneessa

  1. Ihana vierashuone! Ja tuo vanha kori osui silmääni, itsellänikin on sellainen, äidin kätköistä löytynyt. 🙂 Onneksi päätin, etten maalaakaan sitä valkoiseksi. Ja kaunis tuo taulu!

    1. Kaunis kiitos, Sanna 🙂 Pärekoreja etsin yhteen aikaan paljon kirppiksiltä ja kaksi hyväkuntoista löysin pitkän etsinnän jälkeen. Ne on kyllä ihania! Kiva kun jätit kommenttia, tulen vierailemaan blogiisi.

  2. Kaunis vierashuone!! Erityisesti matto! Saanko udella mistä ostettu? Matossa ei näyttäisi ainakaan kuvassa olevan niin kellertävät raidat kun esimerkiksi Ikean Stockholm matossa.. 🙁

  3. Kiitos nopeasta vastauksesta! Lähdenkin heti tänään katsastamaan, näyttäisi olevan alekin askossa, 25 prossaa kaikista tuotteista 🙂

    1. Toivotaan että matto löytyy teidän Askosta ja tilaamallahan sen ainakin saa jos ei heti varastosta löydy 🙂

  4. Matto oli valitettavasti loppu koossa 140×200 ainakin kaikista pk-seudun Askoista!! Lanternassa näytti kahta, mutta käytyäni paikan päällä, ei mattoja löytynyt mistään, joten ilmeisesti virhe varastosaldoissa.. 🙁 Lisää tulee vasta huhtikuun alussa toimittajalta….

    1. Voi harmi 🙁 En tiedä onko Askolla sellaista käytäntöä että voisivat tilata maton jostain muusta Askon liikkeestä sinne teidän Askoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *