Nappula tuli kotiin

24.jpg

Huomaatteko jotain uutta? Messinkistä ja mustaa lähdin hakemaan, mutta vain musta lähti mukaan. Onko teillä kellään Nappulaa messinkisenä? Ihmeteltiin myyjän kanssa messinkisen jalan laatua ja sen vuoksi jätinkin sen vielä kauppaan. Neljä pakettia avatttiin ja kaikissa oli huono pinta. Pieniä jälkiä ja ihan kuin väri ei ollut levittynyt tasaisesti joka kohtaan. En tiedä onko valmistuserässä vai missä vikaa, mutta myyjä sanoi että kaikissa messinkisissä on jotain jälkiä, mitä heille on tehtaalta saapunut. Jos jostain löydän virheettömän yksilön niin haen sen mustan kaveriksi. Kullanvärinen sopisi niin hyvin yhteen valaisimien kanssa, jotka löysin kirpparilta.

25.jpg

23.jpg

22.jpg

Viikonloppuna tein vieraille voileipäkakun kahvipöytään ja kaikki meni, pieni pala jäi jäljelle. Kakku on aika iso, siitä riittää syötävää isommallekin porukalle. Tein sen ohjeella, jonka jaoin viime vuonna täällä bloginkin puolella. Niin hyvää. Ja täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan.

20.jpg

21.jpg

Herrkullista pakkaspäivää kaikille! Lapset ovat odottaneet monta päivää että pääsisivät luistelemaan uusilla luistimilla, joten tänään lähdetään jäälle, kirii pakkanen tai ei 🙂 Ulkona tällä hetkellä vajaa -20C. Hyrr!

Käykäähän tykkäilemässä blogin facebook-sivuista TÄÄLLÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *