Vielä puolet jäljellä- 5 kuvaa kesään

Melkein unohdin ottaa tammikuun kuvan 10 kuvaa kesään-haasteeseen. Olen yleensä laittanut kuukauden kuvan postauksen loppuun, mutta nyt halusin tehdä ihan oman postauksen menneistä kuukausista. Tässä huomaa miten paljon luonto on muuttunut. Enää ei olisi kuin viisi kuvaa jäljellä ja juhannus ovella 😉 Ajatella miten äkkiä talvi menee ohi, kohta jo helmikuu. Kokosin kuvat aivan alusta syyskuusta tänne tammikuuhun asti.

Syyskuu 

1.jpg

 

1.jpg

Marraskuu

101.jpg

Joulukuu

2.jpg

 

100.jpg

Viimeisenä kuva eiliseltä, aurinko paistoi ja pakkanen oli lauhtunut sen verran että kuuraisia puita ei enää näkynyt. Onneksi sen verran tarkenin käydä kovilla pakkasilla ottamassa ulkona kuvia että sain tallettaa kameraan kauniit maisemat. Vilukissa laittoi taas tänään illalla takkaan ja saunaan tulet, mies varmaan paistuu tänne kun tulee töistä ja huomaa että olen vähän lämmittänyt taloa ;D Löysin kauppareissulla kauniin halkokassin polttopuille ja pitihän se testata 😉 Halkokassin voi jättää jopa näkösälle, niin kaunis se on. Nyt toivottelen kaikille mukavaa iltaa ja kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille <3 Sain paljon vinkkejä ja tietoa teiltä, KIITOS! Ja vieläkin saa laittaa kommenttia, otan kaikki vinkit kiitollisena vastaan.

J / white & black - -

2 kommenttia “Vielä puolet jäljellä- 5 kuvaa kesään

  1. Näissä kuvissa näkee kyllä hyvin muutoksen :)<br />
    Mä unohdin ottaa joulukuun kuvan, muistin sen vasta alkukuusta, huomenna pitää muistaa ottaa kuva jottei tule ihan tavaksi moinen unohtelu 😉

    1. Sulla on yhtä hyvä muisti ku mulla 😀 Muisti jäi tosiaan viisi vuotta sitten synnytyslaitokselle 😉 kaikki asiat pitäisi olla kännykässä ylhäällä, muuten ne unohtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *