POMARBO- Arvonnan voittajat

5.jpg

POMARBO-lahjalaatikoiden arvonta on nyt suoritettu. Kiitos jokaiselle osallistujalle ja kiitos POMARBOlle arvontapalkinnoista! Tuo kuvassa oleva SUMU-setti taisi olla kaikkein suosituin kun luin kommenttejanne 🙂

Lahjalaatikot voitti:

16.jpg15.jpg

 

Paljon Onnea pex ja ellu 🙂 pexille lähtee MARJASIA- setti ja ellulle SYDÄNTALVI- setti. Laittaisitteko yhteystietonne sähköpostiini: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__j.whiteandblack@gmail.com niin voin laittaa osoitteenne eteenpäin POMARBOlle lahjalaatikoiden toimitusta varten. Huomenna alkaa taas arkinen aherrus, toivottelen kivaa viikon alkua jokaiseen kotiin!

2 kommenttia “POMARBO- Arvonnan voittajat

    1. Kiitos haasteesta! Teen tämän ennenkuin vaihdan tekstiilit keväisimpiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *