Tytön synttärilahja

Meidän prinsessalla on kohta synttärit ja hän toivoi nukkekotia syntymäpäivälahjaksi. Googletin ja etsin sopivaa nukkekotia ja tällaiseen päädyin. Eikö ole aika söpö? Plussaa siitä että ovet saa kiinni ja kalusteet tulevat mukana. Minulla olisi kyllä varastossa laatikollinen omia vanhoja nukkekodin kalusteita, ihanan retroja, väriltään oranssi 😀 Sopisikohan ne tuonne 😀  

Ajattelin jo valmiiksi kasata nukkekodin kun se saapuu postissa ja sitten paketoin talon kääreisiin. Tyttö on varmasti aivan onnessaan kun avaa paketin synttäripäivänä! Minäkin jo odotan että pääsen leikkimään.

nukkekoti.jpg

Kuvat lainattu www.verkkokauppa.com

 

 

MUKAVAA PÄIVÄÄ <3

 

 

10 kommenttia “Tytön synttärilahja

 1. Meillä on just tuo ja se on kyllä niin ihana! Ja sillä tykätään myös leikkiä. Varaudu pienen pieniin ruuveihin ja osiin 🙂

  1. Kävin etsimässä löytyiskö sun blogista kuvaa ja löytyihän sieltä! Aivan ihanan näköinen ja iso nukkekoti 🙂 en hoksannutkaan että se on noin iso, pitää varmaan laittaa lattialle se niinkuin teilläkin on :)<br />
   Pitää yksi ilta varata nukkekodin kokoamiseen 😉

 2. Oooooh! &hearts; Ihana! Olisin pienenä varmasti haljennut onnesta jos tuollaisen olisin saanut 🙂

  1. Niinpä &hearts; Minäkin olisin ollut onneni kukkuloilla jos tuollainen vaaleanpunainen ihanuus olis itselläkin ollut pienenä. Mulla oli sellainen tavallinen nukkekoti ja muistan aina kun mun veli rikkoi sen 😀 Nyt aikuisena ollaankin naurettu niille ilkeyksille mitä hän aina teki, silloin ei kyllä naurattanu 😀

 3. Noi puiset nukkekodit on aivan ihania! Pukki toi meidän tytölle jouluna Sundsbyn Villa Hangon, joka on vähän pienempi kuin tämä. Laadukkaan ja tukevan oloinen ja mahdottoman nätti 🙂 Ja tykkään kun ei ole sellainen muovihärpäke. Näissä on seinäpinnat valkoiset, joten halutessaan pääsee myös &quot;tapetoimaan&quot; jne. Uskon, että teidänkin tyttö tykkää!

  1. Ne on ihania ja hyvä tietää että kestäviäkin. Meille olis ehkä myös ollut parempi se pienempi Villa Hanko, kun nyt vasta hoksasin että tuo tilaamani onkin aika korkea.. no pitää laittaa lattialle se :)<br />
   Varmasti tyttö tykkää ja tiedä vaikka päästäis äidin tapetoimaan seiniä 😉

 4. Upea nukkekoti! &hearts; Puiset nukkekodit ovat niin kauniita, meillä on tytöllä tuosta vastaavanlainen mutta hieman pienempi nukkekoti ja se on kovassa kulutuksessa. Tilaisin aikoinani sen Hobby Hallista 🙂

  1. Meillekin olisi pienempi riittänyt, en hoksannut nukkekodin korkeutta katsoa ollenkaan kun niin tohkeissani tuon tilasin 😀 <br />
   Hobbyhallistakin yritin etsiä nukkekoteja, mutta en löytänyt, olisko ne loppunut verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *