Tekstiilit sohvalla

Kuvataanpas vielä ennen keväisten tekstiilien ilmestymistä talvisia tekstiilejä. Paljon ei sohvalla olevat tyynyt muutu, pörröiset kaappiin ja jotain kivaa raikasta väriä tilalle. Vielä en tiedä mitä värejä tekstiileillä tuon tilaan, mennäänkö samoilla kuin viime vuonna vai ostanko uusia. Jotain uutta olisi mukava tuoda sohvalle!

Sain Talven tekstiilit-haasteen Syhinä-blogista. Käykääpäs tutustumassa Syhin blogiin, siellä kuvataan kaunista vastavalmistunutta kotia 🙂 Alla haasteen ohjeet:

Ota kuva tai kuvia niistä kodissanne talviaikaan käytettävistä sisustustekstiileistä, joista pidät eniten. Kerro, mistä yleensä löydät mieleisiä sisustustekstiilejä? Minkälaisia ne ovat? Teetkö itse vai ostatko valmiina? Säilyvätkö jotkut tekstiilit samoina vuodesta toiseen? Mitkä ovat suosikkivärejäsi tällä hetkellä?

13.jpg

11.jpg

10.jpg

Lempparivärejä on tällä hetkellä musta, valkoinen ja pellava. Tekstiilejä ostan milloin mistäkin, sohvalla oleva kiiltävä musta tyyny on H&M:n valikoimaa, pellavainen ja ruskea pörrötyyny Ellokselta, talja Ikeasta ja musta torkkupeite Lidlistä. Sieltäkin voi välillä tehdä yllättäviä löytöjä! Huippulöytö tuo peite olikin, tykkään siitä mielettömästi vieläkin! Viimeksi tänään otin päiväunet peiton alla 🙂 ihanan pehmeä.  

Eka kertaa näpyttelin tabletilla postauksen, saa nähdä onnistuinko 🙂 Viettäkäähän kiva ilta! 

Otathan yhteyttä ellu sähköpostiini! Voitit POMARBOn Sydäntalvi-lahjalaatikkosetin itsellesi.

J / white & black - -

2 kommenttia “Tekstiilit sohvalla

    1. Tuo on kyllä ihanan pehmoinen, meiltä löytyy kaksi samanlaista taljaa. Olivat viime vuoden puolella alessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *