Keittiöön kattovalaisin

2.jpg

Tuli ihan huikee idis lauantaina vähän ennenkuin kaupat sulkeutui. Pikapikaa laitoin miehen hakemaan 2,5 m sähköjohtoa, muut tarvikkeet löytyikin jo kotoa. Ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun kerroin laittavani jalkalampun varjostimen keittiöön, ruokapöydän ylle. 

Kaikki ei kuitenkaan mennyt niinkuin olin ajatellut, koska jalkalamppuun tehty varjostin ei pysynyt tasapainossa. Mutta kun piti päästä kokeilemaan miltä tuon kokoinen varjostin pöydän yllä näyttää, niin en antanut periksi vaan siima avuksi ja suorassa on 😀 Nyt vaan pitäis päästä käymään Ikeassa että saisin tuohon sellaisen varjostimen joka pysyy suorassa ilman siimavirityksiä 😀 Ikeaan oli tullut edullisia valkoisia varjostimia ja seuraavalla kerralla nappaankin sellaisen mukaan, halkaisijaltaan 59cm eli samankokoinen kuin tämä. Sen aikaa tuo viritykseni saa roikkua katossa 🙂 

3.jpg

1.jpg

Tässä vielä ennen-kuva:

1.jpg

Vielä kerran huhuilen POMARBO arvonnan toista voittajaa! Otathan ellu yhteyttä sähköpostiini __REMOVE_ME____REMOVE_ME__j.whiteandblack@gmail.com. Jos ellusta ei kuulu tämän päivän aikana, arvon lahjalaatikkosetin uudelleen. 

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE <3

16 kommenttia “Keittiöön kattovalaisin

  1. Kiva kuulla! Minustakin se sopii tuohon hyvin, kannatti kokeilla niin nyt tietää ostaa Ikeasta oikean kokoisen varjostimen. Siellä oli myös varjostimia, jossa 70cm halkaisija, mutta se on jo liian iso meidän ruokapöydän ylle.

  2. Toivotaan että se Ikean varjostin on hyvä, muoto oli hieman erilainen, ei tuommonen alaspäin levenevä.

 1. Hei tuohan sopii älyttömän hyvin tuohon pöydän ylle! Idis oli tosiaan huikee :)<br />
  Iloista viikkoa sinulle &hearts;

  1. Tila muuttui kyllä paljon yhden valaisimen ansiosta 🙂 tykkään!<br />
   Kiitos, samoin sinulle &hearts;

 2. Kylläpä näyttää hyvältä tuo valaisin! 🙂 On kuin tehty tuolle paikalle!

 3. Hei, mistä olet ostanut tuon ennen-kuvassa olevan fisherman-lampun? Onko se valkoinen?

  1. Kiitti 🙂 hih, silloin kun idis iskee niin kauppaan äkkiä 😀 ei voinu jättää myöhemmäksi 😀

  1. Kiva kuulla 🙂 Nyt vain sitä oikeaa varjostinta hakemaan että saa siimat katosta pois 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *