Ihmettelyn aiheita

Ihana sunnuntaiaamu, valoisaa oli aamulla jo seitsemän jälkeen. Mistä tietää että on tullut kevät? No siitä kun löytää lenkkitien varrelta pajunkissoja! Otin ison nipun mukaan. Ei ne ihmettelyn aiheet siihen loppuneet..ohi huristeli moottoripyörä. Piti ihan vilkaista uudelleen että näinkö oikein! Aika riskaabelia kun tie on kuitenkin aamuisin vielä liukas. Tais olla kevättä rinnoissa moottoripyöräilijälläkin 😉 

2.jpg

Varastossa on kuvan aarteita muutamia ja yksi päivä otin tuolin putsaukseen. Hioin ja laitoin uuden petsilakan pintaan. Tuoli on luultavasti 40-luvulta. Kesällä jatketaan vanhojen huonekalujen entisöintiä, ulkona kun on helpompi maalailla.

3.jpg

4.jpg

1.jpg

Ja unohdin ottaa helmikuun kuvan haasteeseen 10 kuvaa kesään, joten räpsäisen kuvan myöhässä. Vielä on vähän lunta 🙂 sieltä pilkistää jo itse tehty terassinpöytä ja pinta on mennyt kivan harmahtavaksi. Tahallaan jätin pöydän talven armoille että pinnasta tulee kuluneemman näköinen. Vielä neljä kuvaa jäljellä. 

Viettäkäähän mukava laskiaissunnuntai!

J / white & black - -

4 kommenttia “Ihmettelyn aiheita

  1. Voih, kevät tosiaan tekee tuloaan! Meilläkin lapset olivat mummun ja papan kanssa löytäneet ison kimpun pajunkissoja, aivan ihania! Kaunis tuo tuoli♥

    1. Kiitos! Siitä tuli kyllä hieno uuden lakkapinnan ansiosta.<br />
      Tuntuu hassulta kun yleensä pääsiäiseksi on juuri pajunkissat kerennyt aukeamaan niin nyt jo helmikuun lopussa 😀

  2. Saman havainnoin tein tänään pajunkissoista. Mukaan en vielä poiminut.

    1. Blogini lukija oli bongannut leskenlehtiäkin jo 🙂 Kevät on aikaisessa, maaliskuussa leskenlehtiä 🙂 Kohta varmaan tulppaanit nousee kukkapenkistä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *