PARTYYY!!

14.jpg

Partyt on nyt onnellisesti vietetty ja syntymäpäiväsankari tykkäsi hirmuisesti juhlista. Minun iso pieni tyttö, ONNEA <3 Kakuksi synttärisankari toivoi Hello Kittyä joten sellaisen tein 🙂 Ostin puolen kilon paketin valkoista sokerimassaa ja itse värjäsin osan siitä vaaleanpunaiseksi. Yleensä aina otan vain valkoista sokerimassaa ja värjäilen sitä sitten sopivaksi niin ei tarvitse montaa eriväristä pakettia ostaa kun yhdestä kuitenkin hyvin riittää koko kakunpäälliseen. Reunat jätin kermavaahdolle ja koristelin rennosti kookoshiutaleilla.

5.jpg

6.jpg

10.jpg

4.jpg

11.jpg

18.jpg

20.jpg

13.jpg

12.jpg

17.jpg

Tarjottavia täytekakun lisäksi oli pätkismuffinssit, suklaa, vaahtokarkit, prinsessapiparit ja popcornia. Suolaiselta puolelta kinkku-juusto-paprika rieskarullat ja jauhelihapiirakkaa. Kyllä oli tytön ilme näkemisen arvoinen kun jännittyneenä odotti silmät kiinni sohvalla lahjaa. Oli sen verran iso nukkekoti että vietiin se kasattuna saunaan piiloon ja ovi lukkoon 😀 Nukkekoti oli tosi mieluinen ja paljon muitakin ihania lahjoja sai.Pompomit siirsin takaisin lastenhuoneeseen koristeeksi. Olipa kyllä ihanat juhlat ja kuvat ovat muistoina päivästä <3

9.jpg

J / white & black - -

13 kommenttia “PARTYYY!!

  1. Voi miten ihania kuvia suloisesta kakusta ja pompomeista! Mmmm, pätkismuffinsit ovat herkkua!

  2. Onnea synttärisankarille! &hearts; Ihanat tarjottavat! 🙂

  3. On ihanan näköiset tarjoilut teillä. Kakku on söötti! Kivoja juttuja sinulla täällä blogissa.

  4. Voi kun herkullisen näköistä ja taidokas kakku 🙂 Onnea Neidille! Voisitko vielä laittaa ohjetta niistä pätkismuffinseista?

    1. Voi kiitos Suvi! Päivä meni leipoessa ja touhutessa, mutta oli se palkitsevaa kun tyttö oli niin onnellinen juhlista &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *