Uutta pöydälle

10.jpg

Pienen kivan valkoisen maljakon löysin Tigerista, voi että tykkään siitä kaupasta! Niin värikkäitä ja kivoja juttuja koko putiikki täynnä. No minä tietysti otin tuttua turvallista valkoista mukaani, mutta lähti sieltä mukaan muutakin mm. keittiön puolelle 🙂 Tytön synttärikimpun neilikan oksat ovat vielä niin hyvässä kukassa että katkoin niitä maljakkoon. Rakastan tätä valon määrää, äsken tulin juoksulenkiltä ja ulkona tuoksui jo ihan kevät.  Saa nähdä tuleeko takatalvi meille.. talvivaatteet on pyöritetty pesukoneessa ja kevätvaatteet otettu esiin, että parempi olis ettei tulis 🙂

Kivaa lauantaita sinulle! Seuraavaksi voisin näyttää teille mitä räikeää väriä meille tuli ja ei ole muuten mikään pieni esine, hih 😉 Kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille <3

12.jpg

11.jpg

2 kommenttia “Uutta pöydälle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *