Postia!

3.jpg

Nyt on paljon mukavampi hakea kirjeet, lehdet ja kuvastot postilaatikosta kun on katseenkestävä moderni postilaatikko! Kyllä postilaatikon ulkonäölläkin on väliä. Ennen meillä oli sellainen muovinen laatikko, kyllähän te tiedätte niitä puna-sini-vihreitä muovilaatikoita, joista kansi saattoi jäädä auki kovalla tuulella ja jos sattui niin huono tuuri että vettä satoi samaan aikaan, niin posti oli litimärkä. Yhteistyössä Stalan kanssa sain valita meille lukollisen valkoisen postilaatikon mustalla nimikyltillä. (kuvassa nimikyltistä muokattu nimi pois ja laatikkoa ei ole vielä kiinnitetty omalle paikalleen) Postilaatikoita löytyy myös harmaana. Laatikon on suunnitellut Tapio Anttila ja se on valmistettu Ruukin peltikattoihin kehitetystä Pural-pinnoitetusta teräslevystä, joka on hyvin pitkäikäinen, kestävä ja huoltovapaa materiaali. Laatikolle on myönnetty myös Design from Finland-merkki. Nyt ei postit enää kastu ja vaikka lähtee pidemmällekin reissulle niin tuohon kyllä mahtuu postit erinomaisesti eikä tarvitse pyytää naapuria sillä aikaa tyhjentämään 🙂 Ja jos ei tykkää mainoksista niin kylkeen saa laitettua magneetin `Ei mainoksia, kiitos`. Magneetti tulee laatikon mukana, mutta me ei otettu sitä käyttöön kun luen mielelläni kaikki mainokset. 

Lisäplussaa `Sinulle on postia`-toiminnosta! Kun päivän postin hakee laatikosta niin samalla kääntää tuon vivun sisään, joka tulee taas automaattisesti esiin kun sinne on ilmestynyt postia. Kätevää. Kiva kun ikkunasta näkee milloin posti on saapunut eikä tarvitse tehdä turhaa reissua laatikolle. Ainakin minulle todella tärkeä ominaisuus. Laatikkoa myydään yleisesti rautakaupoissa ovh. 139 euroa. Tässä hyvä vaihtoehto jos olet miettinyt uutta postilaatikkoa vanhan tilalle tai rakennat uutta taloa.

1.jpg

2.jpg

Postaus toteutettu yhteistyössä Stalan kanssa. Kaksi alinta kuvaa lainattu Stalan sivuilta.

Kivaa illanjatkoa!

J / white & black - -

11 kommenttia “Postia!

 1. Tuo on kyllä kivan näköinen postilaatikko. Ja hieman erilainen mihin on tottunut.

  1. Minustakin on kiva että nykyään löytyy hyvännäköisiä laatikkovaihtoehtoja niiden perinteisten rinnalle. Ja kyllä on kiva kun näkee jo kaukaa onko posti tullut vai ei, Sinulle on postia- toiminnon avulla.

  1. Saa nähdä milloin naapureilla on samanlainen, kun samassa rivissä laatikot ovat 🙂

 2. Tyylikäs laatikko, täytyy laittaa harkintaan kun kohta on uuden laatikon hankinta ajankohtaista. Plussaa tuosta sinulle on postia toiminnosta!

 3. Tyylikäs laatikko, täytyy laittaa harkintaan kun kohta on uuden laatikon hankinta ajankohtaista. Plussaa tuosta sinulle on postia toiminnosta!

  1. Parasta laatikossa on mielestäni juuri tuo Sinulle on postia-toiminto, ei tarvitse turhaa lähteä laatikolle 🙂

  1. Ja käytännöllinenkin vielä, nyt ollut jo jonkin aikaa käytössä ja hyvin toimii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *