Puunataan pölyt pois!

Mihin ihanaan valoon aamulla saikaan herätä! Aurinko pilkisteli jo ennen seitsemää puiden takaa. Meillä ei ole makkarissa sälekaihtimia ollenkaan, minusta on kiva aamulla herätä kun heti silmät aukaistuaan näkee millainen ilma ulkona on. Tarvittaessa jos haluaa pimennystä niin verhot voi vetäistä ikkunan peitteeksi. 

Päivä jatkui aamupalan jälkeen kodin puunaamisella ja hauskempaa siitä teki sen, että lapset olivat enemmän kuin innoissaan mukana auttelemassa! He saivat Sinituotteelta omat, lapsille mitoitetut mopit käyttöönsä ja mopit heilui niin lujaa että hyvä kun kuvan ehdin napata ;D Sinituote on hyvällä asialla mukana Uusi lastensairaala 2017-hankkeessa. 

Siivouspäivisin lapset tykkäävät autella siivouksessa, mutta nyt kun on omat välineet, niin siivous on vielä mukavampaa. Viime viikolla kun en ollut kotona, olivat isin kanssa siivonneet samoilla välineillä koko kodin ja kyllä oli mukava tulla puhtaaseen kotiin. 

4.jpg

Kannellinen rikkasetti on meillä käytössä joka päivä ja voin suositella tätä jokaiseen kotiin, niin kätevä se on. Roskat harjalla sisään säiliöön ja kansi kiinni, ei tarvitse joka käyttökerran jälkeen tyhjentää roskia roskakoriin. Setti vie myös vähemmän tilaa kaapissa kokoontaitettuna.

5.jpg

1.jpg

2-horz.jpg

6.jpg

Siivouksen jälkeen nostin tuoreen ruusukimpun pöydälle palkintona aherruksesta! Lapset saivat omat pienet palkintonsa 🙂 Uusi lastensairaala 2017-tuotteet tunnistat alla olevasta merkistä ja tuotteet lisätietoineen löydät täältä. Jokaisesta myydystä Uusi lastensairaala 2017-tuotteesta Sinituote lahjoittaa osan Uusi lastensairaala 2017-hankkeelle. 

Aurinkoista päivää!

 

nimet%C3%B6n.jpg

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *