Sisustuspuuhia ja khh

cats.jpg

cats2.jpg

cats1.jpg

Lauantai-iltaa! Viikonloppu on mennyt ulkona oleillessa, pihaa siivotessa ja grillatessa. Jotain pieniä istutuksia laitoin jo terassille, vielä ois keltaiset narsissit hakusessa pääsiäiseksi. Olin viikonloppuna myös työharjoittelussa, joka kuuluu opintoihini. Sisustusliikkeestä kotiin tullessa iski totaalinen sisustusvimma! Sain päivän somistella ja laitella uutuuksia esille, joka aiheutti edellä mainitun. Joten sisustusvimmoissani hain uuden ihanan peltijakkaran meille, (siitä lisää myöhemmin) ja järjestelin kodinhoitohuonetta. Laitoin lattialle tilaamani matot, nopeasti muuten menivät H&M:n verkkokaupasta, enää oli vain vihreitä jäljellä.Toisen maton jo kertaalleen pesin pesukoneessa, joku oli sen jo sotkenut ennenkuin matto edes ehti lattialle 🙂 

Kodinhoitohuone on meillä aika simppeli tila, jossa silitetään (tosi harvoin!) ja pestään pyykkiä. Tuohon oikealle jää taso, allas ja kaapistot, jossa on mm. pyykkikorit. Lisäkuvia klik. Täällä talossa asustaa emäntä joka rakastaa tyhjiä pyykkikoreja. Jep! En voi sietää isoja pyykkikasoja ja pesenkin pyykit heti kun kone on täynnä samanvärisiä. Puhtaat, kuivuneet pyykit viikkaan samantien kaappeihin, en osaa niitäkään jättää tasoille lojumaan. Siivoushulluko? 😀 En ainakaan tunnusta ääneen 🙂  Asiasta kolmanteen.

Tehtiin ensimmäistä kertaa pulled pork burgereita (oikeasti se tehdään possunlihasta, mutta me paistettiin leivinuunissa naudanliha oikein mureaksi) ja olihan se niin hyvää että piti kaksi burgeria syödä eli se tarkoittaa sitä että huomenna on tuplalenkki tiedossa ;D

Rentouttavaa illan jatkoa!

3 kommenttia “Sisustuspuuhia ja khh

  1. Kodinhoitohuone on yksi niistä asioista, joita okt-ajoilta kaipaan oman pihan ja takan lisäksi. Pyykkimaailman piilotus on vaan niin mahtava juttu..<br />
    Mukavaa sunnuntaita!

    1. Kodinhoitohuone on kyllä tarpeellinen, siellä saa rauhassa pyykätä. Muistan kun asuttiin rivitalokaksiossa, jossa oli todella pieni WC suihkuineen ja samaan tilaan piti ahtaa vielä pyykinpesukone ja kuivausteline. Siinä saikin tavaroita siirrellä edestakaisin kun halusi suihkussa käydä 😀

  2. Haaste olisi sinulle blogissani, jos et vielä ole sattunut saamaan kyseistä haastetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *