Octo valaisin meille

Minulla on ollut kauan haaveena Seppo Kohon Octo valaisin olohuoneeseen. Monta vuotta sitten tein haavekollaasin tänne blogiin ja sama valaisin keikkui silloinkin listalla eikä se sieltä pois lähde. Finnish Design Shopista* saisi nyt yli 500 euron ostoksista 100 euron alennuksen kampanjakoodilla ADFF241785. Eli Octolle jäisi hintaa alennuksen jälkeen 529 e. Tuo valkoinen houkuttelisi kovasti, mutta myös koivunvärinen on vaihtoehtona. Luulen silti kallistuvani valkoiseen. Secto Designin valaisimista Octon muoto sykähdyttää aina vain, oi voi!

nimet%C3%B6n.jpg

Mitä mä teen?! Onko kellään lukijalla Octoa, olisi kiva kuulla plussia ja miinuksia. Vai voiko valaisimesta edes löytää miinuksia 🙂 Mieheltä kun kysyin niin vastaus oli: Kuka hullu laittaa valaisimeen yli viissataa euroa! Minä jotenkin arvasin jo vastauksen 😀 Miehet! En minäkään tajua noita monen tonnin moottorivehkeitä meidän pihalla 😉  

Postaus sisältää mainoslinkin*

AURINKOISTA PÄIVÄÄ JOKAISELLE!

12 kommenttia “Octo valaisin meille

 1. Ilman muuta laitat sen jos lompakko on avuliaalla tuulella! Tykkään tuosta valaisimesta todella paljon! 🙂

  1. Hih, no en nyt tiedä onko se niin avuliaalla tuulella 😀 mutta kun oon niin kauan haaveillu tuosta!

 2. Meillä on octo mustana keittiössä ja se on kyllä todella hieno! En vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta! Itse en kyllä keksi yhtään miinuuspuolta octosta…muuta kuin hinnan. Ehdottomasti ostamisen arvoinen valaisin 🙂

  1. Mukava kuulla, kiitos Riituli! Vielä on aikaa miettiä jonkun aikaa että tilaanko 🙂 Pitäisi käydä vielä luonnossa katsomassa valaisinta. Joskus asuntomessuilla olen nähnyt pikaisesti.

 3. Oi oi, Octo on haavelistalla myös täällä, Secto meiltä löytyykin ja jos kaivamalla pitää kaivaa miinusta, niin valaisutehohan on ihan onneton ainakin ruokapöydän päällä, mutta muuta en keksi millään ja tuo pysyy meillä varmaan ikuisesti. 🙂 Joten go for it!

  1. Oi teillä on Secto! Octo tulisi meillä olohuoneeseen, jossa on joka puolella spotteja eli valaisuteho ei välttämättä tarvitse olla suuri. Enemmän sellainen tunnelmanluoja 🙂

 4. Ei miinuspuolia täältäkään. Kannattaa vain laittaa tarpeeksi kirkas lamppu, jotta kunnolla valaisee 🙂

  1. Kiva kuulla! Ajattelin vielä livenä käydä valaisinta katsomassa. Kiitos vinkistä!

 5. Meillä on ollut kohta jo 6 vuotta Octo keittiössä (mustana) enkä ole siihen kyllästynyt. Tuosta kirkkaasta lampusta joku jo mainitsikin, eli jos haluaa että valaisee kunnolla, kannattaa siihen etsiä riittävän kirkkaasti valaiseva lamppu. Meillä tosin Octo riittää hyvin ruokailuun ja fiilistelyyn, muutoin voi vaikka käyttää keittiön loisteputkivalaisimia. Ihana!

  1. Mä olen varmaan kohta haaveillut kyseisestä valaisimesta sen kuusi vuotta 🙂 eli sais tulla meille jo 🙂 <br />
   Joo hyvä vinkki tuo kirkas lamppu, en tiedä tarvitaanko sitä meillä kun spotit valaisee aika hyvin, mutta sen näkee sitten jos valaisin kohta katossa roikkuu. Mutta käyn vielä livenä tätä ihailemassa. Kiitos viestistäsi AA!

 6. Octo on todella kaunis, mutta kannattaa ottaa huomioon sen melko heikko valaistusteho päätöstä tehdessä. Äidilläni oli Octo joskus olohuoneessa ja huono valo ärsytti välillä.

  1. Moikka Rouva Jii! Valaisuteho ei meillä välttämättä tarvitse olla suuri, kun olohuoneessa on muitakin valaisimia. Pöytävalaisimia muutama kappale ja spotteja katossa. Tuossa yllä Suvi mainitsikin että kirkas lamppu valaisimeen, jos haluaa enemmän valoa 🙂 Kiitos viestistäsi, ihana kun te autatte!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *