Liitutaulutarra+magneettitaulu

31.jpg

30.jpg

Magneettitaulun ostin viime shoppailureissulta Ikeasta ja päällystin sen liitutaulutarralla, helppo ja nopea DIY. Lastenhuoneessa se sopiikin hyvin yhteen samaiselta reissulta ostetun punaisen kaapiston kanssa. Lapset voi omia piirustuksia ja askarteluja kiinnittää magneeteilla tauluun ja myös liidut löytyvät kaapista jos haluavat piirtää. Tyttö opettelee kovasti kirjoittamaan ja oppikin jo viisivuotiaana aakkoset ulkoa 🙂 Saa nyt tähän kirjoitella omia tekstejään.

Meillä lapset ovat niin innostuneet piirtämisestä että saan taas kohta tuoda A4-kopiopaperia lisää kaupasta. Ostan yleensä aina paperia ison pakkauksen, niiin siitä riittää minulle koulujuttujen tulostamiseen ja lapsille piirtämiseen. Huomaatteko rairuohokin kasvaa niin vauhdikkaasti että tuota pitää kohta jo leikata! Joko siellä on pääsiäistä laitettu? Lupasin lapsille että ensi viikolla laitetaan tipusia ja koristuksia rairuohon lisäksi. Kivaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia “Liitutaulutarra+magneettitaulu

  1. Tuollaiselle meilläkin olisi käyttöä, hyvä idea!<br />
    Mukavaa viikonloppua 🙂

    1. Kätevä taulu kun voi kirjoittaa liidulla ja laittaa magneeteilla lappuja kiinni.<br />
      Kiitos! Mukavaa palmusunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *