Pitkästä aikaa löytöjä

Heipä hei! Mitäs teille kuuluu? Meillä (lue:minulla) on ollut niin kiirettä ettei ole kerennyt kuin pikaisesti vain käymään koneella. Tänään pitäis kaivaa pääsiäiskoristeet esille, lupasin lapsille että vihdoinkin tänään on sen verran aikaa että ehditään vähän koristelemaan pääsiäistä. Hain kaupasta jo kaikki ruoatkin valmiiksi, onneksi vältyn siltä ruuhkalta mikä torstaina kaupoissa odottaa, huh.. Ajattelin leipoa persikkarahkapiirakkaa ja naudan sisäfileestä teen leivinuunissa murean paistin. Meillä ei olla mämmin eikä lampaan ystäviä, joten siksi vähän erilaista pääsiäisruokaa 🙂 

1.jpg

2.jpg

Kävin joku aika sitten kiertelemässä kirppiksiä ja löysin Luhta Homen mustan talolyhdyn ihan pilkkahintaan, pakkohan se oli ostaa. Näen tämän jo terassilla sohvan edessä kynttilä lepattaen kesän pimeinä iltoina!! 😀 Myös Nordalin räsymattoliinan otin mukaani keittiöön vihreän kaapin päälle. Ihanan värikäs liina kevääksi.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Metallinen keittiöjakkara oli myös hyvä löytö (ei tosin kirpparilta) kun meillä ei ole sellaista korkeampaa jakkaraa millä ylettyisi ihan noihin ylimpiin kaappeihin. Mutta nyt on. Poika kyllä omi sen heti itselleen, kuulema mukavampi syödä pöydän ääressä kun saa istua korkeammalla kuin muut ;D Olipas kiva kun pitkästä aikaa löytyi kirppareiltakin kivaa ostettavaa, sinne kun oikealla hetkellä sattuu paikan päälle, niin saattaa löytääkin jotain ennenkuin parhaat on viety.

 

Vielä pieni rutistus arkea ja kohta alkaakin piiitkä viikonloppu <3

4 kommenttia “Pitkästä aikaa löytöjä

    1. Nykyään löytää tosi harvoin mitään tai sit mä oon vaan väärään aikaan liikenteessä 🙂 mutta nyt tärppäs!

  1. Oi, miten ihana löytö. Ei oo tullut mua toi lyhty livenä vastaan vielä ikinä missään. Siihen sortuisin varmasti myös. Ja aina parempi, että löysit omasi kirpparilta edullisesti.

    1. Tuo oli kyllä hyvä löytö eikä montaa euroa tarvinnut köyhtyä 🙂 Onkohan näitä enää edes missään myytävänä, yritin googletella mutta en löytänyt.. eka kerran näin minäkin kyseisen lyhdyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *