Kaksi kertaa vuodessa

23.jpg

Kevään ei innostavin homma on nyt hoidettu, nimittäin ikkunoiden pesu. Keväisin ja syksyisin meillä pestään ikkunat, joita löytyykin muuten täältä ihan kiitettävästi 🙂 Ensimmäistä kertaa ikkunoiden pesu tuntui mukavalta ja siitä saan kiittää apuriani. Niin ja miehelle kiitokset myös, hän toi tämän kaupasta. Monen olen kuullut kehuvan laitetta, mutta jostain syystä se on silti jäänyt kaupan hyllylle.

Ihka ensimmäisen Mårbacka-pelargonian hankin ikkunan eteen ja kunhan ilmat lämpenevät niin vien sen ulkoilemaan. Haalean vaaleanpunainen väritys, minun lempparini.

21.jpg

24.jpg

Ääneen ihmettelin ikkunoita pestessäni miksen ole aiemmin hoksannut hankkia pesuria! Siis niin kätevä. Innostuin pesemään kaikki peilitkin mitä talosta löytyy ja lupauduin mummonkin ikkunat pesemään 🙂 Löytyykö sinulta ikkunanpesuapuri? Lämmin kiitos vielä teille kaikille jotka kommentoitte DIY-sängynpääty postaukseen <3 Kiva kuulla miten moni tykkäsi tekemästämme päädystä.

22.jpg

26 kommenttia “Kaksi kertaa vuodessa

 1. Hei, meiltä löytyy tuo samainen apuri ..On aivan mahtava keksintö, sen ansiosta meillä nimittäin myös mies innostui ikkunoidenpesusta!! 😉 <br />
  Meillä tuo urakka, huolimatta apurista on vielä tekemättä. Odotan lämmintä kesäpäivää jolloin voin sanoa ikkuoiden pesun olevan oikeasti jopa mukavaa!

  1. Niin on huippukeksintö ja onneksi hankittiin. <br />
   <br />
   Oho, wautsi! Meillä ei miestä saisi ikkunoiden pesuun, kyllä hän imuroi ja muuten siivoaa, mutta ei varmasti pese ikkunoita 😀 Ensi viikolle on luvattu todella lämmintä ja kesäisiä kelejä 🙂

 2. Tuommoinen pesuri sopisi kyllä mullekin, meinaan ikkunanpesu on edessä vielä ja niin ahdistaa. Ei siinä mitään, jos pestävänä olisi vaan kodin ikkunat (kaksi kappaletta), mutta kun siihen lisätään vielä parvekelasitus ja mullahan siis on koko asunnon levyinen parveke. 😉

  1. Tämä vekotin olisi hyvä apu sinullekin kerrostaloon ja juurikin niihin parvekkeen laseihin 🙂 Muuten tykkään kyllä siivoamisesta yms. mutta ikkunoiden pesu on aina ollut inhottavaa puuhaa sen takia kun lastalla vetää ikkunan kuivaksi, niin kaikki vesi tippuu/valuu lattialle. Nyt pesuri imee vedet ja kyllä on helppoa!

  2. Oho, sinähän olit nopea 😉 nyt on kuule seuraava ikkunoiden pesu paljon mukavampaa kuin ennen 🙂

  3. Joo eiku se ikkunoiden peseminen ahdistaa niin himputisti ja nimenomaan se pesun jälkeinen vaihe. Mä en osaa kuivata ilman rantuja ja samalla saan niin vahvan ahdistuksen niistä rannuista. Ristiriitaista. 😀

  4. No tällä pääset rannuista eroon 🙂 mulla ei ainakaan jäänyt yhteenkään ikkunaan rantuja.

 3. Meillä on sama urakka edessä ja ilman pesuria mennään. Josko tänä viikonloppuna saisi aikaiseksi ja jos kelit sallii. Pitääkin tosiaan miettiä myös kysestä vekotinta. Toisaalta mies pesi ikkunat viimeksi, joten jos onni suo niin käy tälläkin kertaa =)Mukavaa viikkoa!

  1. Ensi viikolle on ainakin luvattu lämpimiä ja aurinkoisia kelejä 🙂 Silloin kun nämä tuli markkinoille niin hintaa tais olla yli 100e, omamme ostettiin nyt reilulla 60 eurolla. Nopeasti on hinnat laskenut.<br />
   <br />
   Voi onnekas sinä! Meillä miestä ei saisi ikinä ikkunanpesuun! Kivaa viikkoa sinnekin!

 4. Meille tuli tuo samainen laite ja mieheni, joka on innostunut kaikista vempeleistä, pesi meidän kaikki ikkunat! Loistava hankinta siis 🙂

  1. Siis wau miten moni täällä on kertonut että mies pesee ikkunat! Hitsi, mitenhän mä saisin houkuteltua 😉 Kyllä meillä mies siivoaa, imuroi jne. mutta enpä usko että ikkunoiden pesuun suostuis 😀 Muista vempeleistä on kyllä hyvin kiinnostunut 🙂

 5. Mä en myöskään oo saanut aikaiseksi tuota hankkia, vaikka kaikki sitä kehuu. Mä inhoan ikkunanpesua niin paljon, että tää vois mun tuskaa helpottaa olennaisesti. Onneksi tän kevään osalta urakka on jo ohi.

  1. Tämä oikeasti helpottaa sitä hommaa. Mua oikein ärsytti miksen aiemmin hoksannut ostaa laitetta. Tuo pesuri imee kaikki vedet ikkunasta eikä jää rantuja. Kuivaamisen jäkeen pyyhin vielä ikkunan alareunan paperilla/pyyhkeellä. Sinne jää pieni vesijälki, mutta muuten ei voi kuin ylistää laitetta 🙂

 6. Olen niin harkinnut ostaa tuon ikkunapesurin ja olen kuullut vain kehuja! Eiköhän se ole nyt sitten hankittava, eikä sitten kuin pesemään yli kolmeakymmentä ikkunaa….

  1. Suosittelen! Teillä on vielä enemmän ikkunoita kuin meillä 🙂 En olis uskonut että ikkunanpesuri on näin hyvä, vaikka moni sitä kehui minullekin.

 7. Täällä pestiin ikkunat jo ennen parin viikon takaista leikkaustani. Onneksi on ohi tältä keväältä! 🙂

  1. Ikkunoiden pesu on aina ollut niitä ärsyttävimpiä kotitöitä, mutta nyt se olikin ihan kivaa tuon laitteen ansiosta 🙂 Syksyllä taas uudestaan!<br />
   <br />
   Paranemista sinne &hearts;

 8. Ai että, tuo sama olisi edessä minullakin ennen lakkiaisia.. Kannattaisikohan hankkia tuo kone!??! Ainkain sun ikkunat näyttävät nyt oikein kirkkailta &hearts;

  1. Minulle ainakin Kärcheristä oli iso apu! En voi muutakuin suositella! Jos pitää jostain miinusta antaa niin akun kestosta, kesti about tunnin ja sit piti ladata jonkun aikaa.<br />
   Tuli puhtaat ikkunat 🙂

 9. Ikkunapesurista olen haaveillut jo pitkään, siitä olisi varmasti iso apu! Kyllähän noita ikkunoita meidänkin talosta löytyy sen verran monta, et melkoinen urakka tuo ikkunanpesu aina on.

  1. On kyllä sellainen urakka että ilomielin otin pesurin vastaan kun mies tämän kotiin toi 🙂 Hyvä apuri ja yllätyin miten kevyt laite on.

 10. Meiltä löytyy tuo sama vehje, mutta ainakaan omalla kohdallani se ei ole tehnyt ikkunoiden pesusta yhtään kivempaa puuhaa :D. Viime keväänä mieheni osti tuon Kärcherin, ja kyllähän se toki helpottaa, sitä en kiellä, mutta silti hirveää hommaa. Itse en jaksa pestä ikkunoita kuin kerran vuodessa, ja siinäkin on jo kerta liikaa. Parin viikon päästä alkaa loma, niin jospa sitä silloin yhden päivän uhraisi siihen hommaan :).

  1. Taitaa olla aika monelle inhokkipuuhaa tuo ikkunoiden pesu 🙂 Minulla Kärcher helpotti urakkaa huomattavasti ja aikaakin meni paljon vähemmän. Ja kaikkein parasta kun vesi ei valu pitkin seiniä vaan kaikki menee säiliöön. <br />
   <br />
   Täällä kommenttiboxissa moni on kertonut että mies pesee ikkunat. Kokeilehan houkutella 🙂 Meillä mies ei kyllä suostuisi, vaikka muuten siivoaa 🙂

 11. Mårbackaa meillekin tulossa ja tuo ikkunapesuri on kyllä mitä parhain!!<br />
  <br />
  t. uusin Casalainen 😉

  1. Mårbacka pitää varmaan kohta viedä ulos kun näyttää siltä että lehdet vaan kellastuu, saa nähdä kuioleeko tuo kohta :D<br />
   <br />
   Lämpimästi tervetuloa Casaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *